For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser
Solgt

Helgas Høj 25 (bolig nr. 85), 4 Værelser, 152 m²

Om nabolaget

 • Aktivitetsstien – nabolagets samlingspunkt

  Aktivitetsstien ligger i hjertet af Vedbæk Park – og her har du mulighed for at dyrke naturfitness, udfordre balancen på træstubbe eller svinge børnene på gyngerne. Mød dine naboer til en grillaften eller træningsudfordring og skab nye fællesskaber i det lille nabolag.

 • Et familievenligt nabolag

  Velkommen hjem til nye eventyr i Vedbæk Park – et trygt nabolag afgrænset af træer, hvor livet nydes i skovbrynet. Et nabolag, hvor legepladsen er lige rundt om hjørnet, så du kan gå på opdagelse med de mindste. Et nabolag, hvor du kan tage familien med ned til vandet for en forfriskende dukkert i Øresund. Skole og børnehave er også tæt på, og her er venner i alle aldre.

 • Energivenligt hjem

  Alle rækkehusene i Vedbæk Park Vest er svanemærkede, så du får et hjem med lavt energiforbrug og et godt indeklima for hele familien. Herved skabes en samhørighed og respekt for naturen, samtidig med at forbrugsomkostningerne er i bund.

 • Skov og natur

  Bind løbeskoene og start din løbetur i fredskoven lige uden foran døren, som byder på smukke, gamle træer. Fredskoven leder videre til endnu mere skov, med skønne løberuter eller du kan tage en tur ned til vandet og fortsætte endnu længere nordpå langs vandet. Vedbæk byder på ideelle omgivelser til den aktive livsstil i det fri.

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Naturlegeplads i Vedbæk Park

Få inspiration til hvordan naturlegepladsen i Vedbæk Park samler naboer og barnlige sjæle og binder området tættere sammen. Læs mere