Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Helgas Høj 84, 4 soveværelser, 152 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Stor tagterrasse og leg i haven

Velkommen til dit arkitekttegnede hjem, der er kendetegnet af nordiske detaljer og en åben planløsning. Her kan du glæde dig til lune dage i den vestvendte have eller en rolig aften på tagterrassen.

Denne boligtype B er et lyst hjem i tre etager på 152 kvm, som giver plads til hele familien med åben planløsning i stuen og udgang til for- og baghaven. Du kan blandt andet glæde dig til et flot lysindfald gennem store vinduespartier, et master bedroom på anden sal og to badeværelser

Entré

Du træder ind i en lys og indbydende entré, der er indrettet med store skydelåger på højre side, hvor den praktiske vaskesøjle står skjult. Skydelågerne dækker den ene side af væggen, hvor du bagved kan designe dit eget bryggers med bord eller måske blot have en bøjlestang til overtøjet.

Køkken

I køkkenet er der indrettet tidløse og hvide køkkenelementer fra Svane Køkken. Du får samtidig hårde hvidevarer fra Siemens af højeste energimærkning. Køkkenet er rummeligt og her er god bordplads, så du kan tilberede eksotiske retter for dine venner og familie.

Stue

Du har stuen i åben forlængelse af køkkenet, så du får et dejligt gennemlyst rum. Her er der plads til at indrette sig, som du ønsker, med både en sofakrog og et langt spisebord til de store festmiddage.

Værelser

På førstesalen finder du en soveafdeling med tre regulære værelser. I alle værelser er der mulighed for at tilkøbe garderobeskabe, alt efter eget behov. I det største soveværelse er der en lille altan, der er ideel, når dynerne skal luftes.

Master bedroom

Indfri drømmen om dit eget master bedroom med walk-in-closet og badeværelse på anden sal. Her har du udgang til en cirka 20 kvm stor træbeklædt tagterrasse, hvor der er plads til fordybelse.

Gæstetoilet og badeværelse

I dette hjem har du hele to badeværelser med flisebeklædt bruseniche, et på første og anden sal, mens der er et gæstetoilet i stuen. De er alle tre indrettet med aflange fliser og vandbesparende armaturer til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Terrasse og have

Fra stuen kan du åbne op ud til terrasse i baghaven og skabe en naturlig forlængelse af hjemmet. Terrassen er flisebeklædt og vender mod vest, så du får glæde af eftermiddagssolen. Hele baghaven er afgrænset af træstakit og bøgehæk, så du har privatliv, når du soler. Om morgen er det ideelt at sidde i forhaven og nyde kaffen.

Parkering og faciliteter

I dit nye hjem har du parkeringsplads på matriklen – og hertil er det muligt at tilkøbe en carport. Har du mere end en bil, eller når gæsterne kommer på besøg, er der flere parkeringspladser fordelt rundt om i det lille nabolag. Du har også et skur i forhaven til opbevaring af barnevogn eller udstyr til din udendørs træning.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
152 m²
Grund
141 m²
Soveværelser
4
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Tagterrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Naturlegeplads i Vedbæk Park

Få inspiration til hvordan naturlegepladsen i Vedbæk Park samler naboer og barnlige sjæle og binder området tættere sammen. Læs mere