Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Reserveret

Helgas Høj 73, 3 soveværelser, 120 m²

2 kommende åbne huse

2 kommende åbne huse

Flere detaljer

Indflytning: fra september 2019

Gennemlyst stueplan og køkkenhave

Slå benene op i dit sofahjørne eller nyd en kop kaffe i eftermiddagssolen i baghaven. Med et hjem i Vedbæk Park bor du i et familievenligt og roligt nabolag, blot en kort gåtur fra Øresund og naturen.

Kom indenfor i dit svanemærkede rækkehus, der er gennemtænkt ned til mindste detalje til fordel for dig og din familie. Denne boligtype A på 120 kvm hjerterum byder på et gennemlyst stueplan, en separat soveafdeling med tre soveværelser, et energivenligt badeværelse og en lukket have.

Entré

Fra hjemmets flisebelagte forhave træder du ind i en flerfunktionel entré, hvor en væg af skydedøre åbner op for et mindre bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. I bryggerset kan du også få indrettet en praktisk bordplade eller bøjlestang til overtøjet.

Køkken

Du finder et flot køkken fra Svane i modellen "RAW". til højre for entréen. Her har du god bordplads til at udfolde dine kulinariske evner og afprøve nye opskrifter. Her har du også muligheden for at vælge sorte overflader, som ville stå i flot kontrast til det lyse hjem.

Stue

Stuen er hjerterummet i hjemmet og dens kvadratiske form giver dig spændende indretnings muligheder så du kan skabe det rum, som du ønsker. Størrelsen på rummet gør, at du nemt kan indrette en hyggelig sofakrog, uden at gå på kompromis med en spiseplads, hvor du kan samle familien.

Gæstetoilet og badeværelse

Dette rækkehus byder på et gæstetoilet i stueetagen samt et badeværelse på førstesalen. Begge er centralt placeret, er indrettet med lysegrå fliser og byder på vandbesparende armaturer fra Hans Grohe til fordel din privatøkonomi og miljøet.

Soveværelser

På førstesalen finder du en separat soveafdeling, med tre gode værelser. Har du blot brug for et enkelt soveværelse, kan de andre indrettes som kontor, hobby-, børne eller aktivitetsrum. Alle værelserne er indrettet med lyse trægulve og muligheden for tilvalg af garderobeskabe.

Terrasse

Hjemmet byder på stor sydvendt have med flisebelagt terrasse, hvor du har god mulighed for at nyde solen. I haven har du god plads til at lave bede og plante dine yndlingsfrugttræer. Glæd dig til at overraske familien med en hjemmelavet æblekage, lavet af æbler fra haven eller nyde synet af et smukt kirsebærtræ, der blomstrer.

Materialer og interiør

Hjemmets svanemærkning sikrer dig et lavt energiforbrug og et godt indeklima, for dig og din familie. Alle materialer er nøje udvalgt, og alle hårde hvidevarer er af energimærkning A. Hele hjemmet er opvarmet via gulvvarme, så små som store fødder holdes lune i de kolde vintermåneder. Du har desuden et skur i forhaven, hvor der er plads til at stille cyklen, barnevognene eller måske en havkajak.

Parkering

Foran hjemmet finder du din private parkeringsplads, hvor du også har mulighed for at tilvælge en carport så din bil står beskyttet mod vind og vejr. Har du mere end en bil eller får du gæster, byder det lille nabolag på flere parkeringsmuligheder rundt omkring på de små veje.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
4.995.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
142 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
6.129 kr.
Indflytning:
Q1 2021
Faciliteter
Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere