Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Helgas Høj 69, 4 soveværelser, 152 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: fra september 2019

Fire soveværelser og afslapning på solrig terrasse

Velkommen til dit svanemærkede hjem med hjerterum og dejlig åben indretning. Her kan du slå benene op og nyde udsigten over nabolaget fra sofaen, mens børnene leger i græsset.

Dette er en stor boligtype B i tre etager på 152 kvm, med plads til familien med hele tre børneværelser samlet i en soveafdeling og et master bedroom på anden sal. Glæd dig til en hverdag i smukke omgivelser, hvor børnene trygt kan løbe omkring, mens du laver mad i det store uno form køkken.

Entré

Du træder ind i en praktisk entré med flisebelagt gulv. I entréen er der indrettet en væg af skydelåger, hvor vaskesøjlen står gemt. En praktisk detalje, der bidrager til at holde en den nordiske stil med rene linjer. Her kan du også vælge at få indrettet en bordplade, eller måske en bøjlestand til overtøjet.

Køkken

I dette hjem har du et stort køkken fra Svane med plads til at eksperimentere med madlavningen til dine gæster. Køkkenet er indrettet i med energivenlige hårde hvidevarer fra Siemens. Fra køkkenet har du skydedør ud til den østvendte forhave, så du kan åbne køkkenet endnu mere op og servere morgenmaden i solen.

Stue

Stuen ligger i åben forlængelse af køkkenet. Stuen er hjemmets hjerterum og dets kvadratiske form gør det nemt at indrette, som du har lyst til. Nyd det dejlige lysindfald, mens børnene leger på det opvarmede gulv. Hele hjemmet er desuden opvarmet med gulvvarme, så både store som små fødder holdes lune.

Gæstetoilet og badeværelse

I stueetagen har du et gæstetoilet i lyst, skandinavisk design. Både på første og anden sal har du et dejligt badeværelse med bruseniche, som er indrettet i samme stil. Alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Værelser

På første sal finder du soveafdelingen med tre gode soveværelser. I flere af værelserne har du fransk altan, så du får endnu mere ud af dagslyset og her kan du også lufte dynerne, så de er dejligt kolde, når du skal i seng.

Masterbedroom

På anden, og øverste etage kan du indrette dit eget masterbedroom med walk-in-closet. Her har du også et tilstødende badeværelse samt udgang til en cirka 20 kvm stor tagterrasse, hvor der er plads til fordybelse. Har du ikke brug for fire soveværelser, kan et eller flere indrettes som kontor, hobby- eller aktivitetsværelse. Det er kun fantasien, der sætter grænser for din nye bolig.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne op ud til den vestvendte terrasse og have, hvor du kan skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Haven er omkranset af et træværk og en bøgehæk, der skaber privatliv i haven. I haven kan du plante dine yndlingsfrugttræer og overraske familien med en æblekage, lavet af søde æbler fra haven.

Materialer og interiør

Hjemmets svanemærkning sikrer dig et lavt energiforbrug og et godt indeklima, for dig og din familie. Alle materialer er nøje udvalgt, og alle hårde hvidevarer er af energimærkning A. Du har desuden et skur i forhaven til opbevaring af cykler, rulleskøjter og kridt.

Parkering

Ved indgangen til dit nye hjem vil der blive anlagt en parkeringsplads, så du nemt kan komme af med dagligvarerne efter indkøbsturen. Får du gæster, eller har du mere end en bil, finder du flere parkeringspladser rundt i det lille nabolag.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
152 m²
Grund
149 m²
Soveværelser
4
Indflytning:
Q1 2021
Faciliteter
Tagterrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere