Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Helgas Høj 67, 4 soveværelser, 160 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Tagterrassehygge og walk-in closet

Velkommen hjem til et rummeligt rækkehus på 160 kvm i familievenlige omgivelser. Slå benene op i den hyggelige sofakrog og glæd dig til at skabe gode minder i lyse svanemærkede rammer.

Dette svanemærkede hjem kræver minimal vedligeholdelse, så du kan fokusere på de ting, der gør dig glad i hverdagen. Rækkehuset byder på tre gode soveværelser og et masterbedroom, et lyst uno form køkken i høj kvalitet samt en stor stue. Vedbæk Park Vest danner rammen om en familievenlig og aktiv hverdag, med masser af lys og luft, tæt på centrum og blot en kort gåtur til Øresund.

Entré

Du træder ind i en entré med gode, funktionelle løsninger. Her har du mulighed for at indrette et bryggers bag en væg af skydelåger, hvor der er plads til overtøj og sko. Her finder du også en integreret vaskesøjle, så du nemt kan vaske og tørre håndklæderne efter en eftermiddag ved vandet.

Køkken

I naturlig forlængelse af entréen finder du et smukt Svane køkken i lyse farver. Som standard byder køkkenet på flotte hvide låger samt bordplade og energirigtige hårde hvidevarer fra Siemens. Her har du muligheden for at sætte dit eget præg med gode tilvalg, så du kan skabe det køkken, som du ønsker. Du kan blandt andet vælge en sort boldplade og sorte underskabe, mens overskabene forbliver hvide. På den måde fremstår de sorte skabe som et flot møbel, der står i kontrast til de hvide omgivelser.

Stue

Sammen med køkkenet udgør stuen hjerterummet i hjemmet og her er der spændende indretningsmuligheder. Du kan med fordel indrette en hyggelig sofakrog tæt på de store gulv-til-loft vinduer, så du kan nyde udsigten til den hyggelig baghave, hvor børnene leger i græsset.

Gæstetoilet og badeværelse

Hjemmet byder på et gæstetoilet samt to badeværelser, der alle er indrettet med vandbesparende amarturer fra Hans Grohe og tidløse, lysegrå fliser. I de to badeværelser får du også en moderne bruseniche og i hele hjemmet reguleres varmen via gulvvarme for at give et godt indeklima.

Soveværelser

På førstesalen finder du en dejlig soveafdeling med tre soveværelser. Her kan du tilvælge garderobeskabe, efter dine egne behov og ønsker. Alle værelserne er indrettet med lyse trægulve og to af dem har udgang til en fransk altan, hvor du kan lufte dynerne og nyde udsigten til nabolaget.

Masterbedroom

Forsætter du op til anden sal, finder du et stort masterbedroom med tilhørende walk-in closet. Her har du også udgang til hjemmets tagterrasse på ca. 20 kvm, hvor du kan nyde aftensolen og plante fine blomster i farverige krukker.

Terrasser

Du finder en terrasse med have i naturlig forlængelse af hjemmets stue. Terrassen er vestvendt, så du kan nyde den solrige dage i godt selskab. Den private have er omgrænset af et hegn og en dejlig bøgehæk, så du kan nyde solen i fred og ro. På hjemmets tagterrasse får du også privatliv og her er der god plads til at indrette med fine havemøbler og en yogamåtte, så du kan øve din smidighed inden morgenmaden.

Materialer og interiør

Hele hjemmet er opvarmet via gulvvarme, hvilket giver en behagelig temperatur hele året rundt. Derudover er hjemmet svanemærket, hvilket betyder et lavt energiforbrug samt et sundt indeklima til glæde for dig og din familie. Alle materialer er nøje udvalgt og de hårde hvidevarer er af energimærkning A. I forhaven finder du et praktisk skur, hvor du kan opbevare barnevognen eller mountainbiken, så den er klar til en tur i skoven.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
160 m²
Grund
151 m²
Soveværelser
4
Indflytning:
Q4 2020
Faciliteter
Tagterrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Naturlegeplads i Vedbæk Park

Få inspiration til hvordan naturlegepladsen i Vedbæk Park samler naboer og barnlige sjæle og binder området tættere sammen. Læs mere