Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Helgas Høj 103, 3 soveværelser, 126 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: fra september 2019

Svanemærkede kvaliteter og walk-in-bryggers

Kom indenfor i dette svanemærkede hjem, hvor der er plads til hele familien. Nyd en god bog på terrassen og indret en hyggelig spiseplads, hvor familien kan samles om aftensmaden.

Rækkehuset er boligtype A, og er en dejlig gavlbolig, der ligger godt i det hyggelige nabolag Vedbæk Park Vest. Hjemmets 126 kvm er effektivt udnyttet og rummer et lyst køkken/alrum, tre soveværelser, et walk-in-bryggers og en dejlig have, hvor du kan plante dine yndlings blomster.

Entré

Når du træder ind i hjemmets entré, bliver du mødt af et skønt lys og kig til både stue og køkken. Her finder du et walk-in-bryggers bag skydedørene, der er indrettet med en integreret vaskesøjle fra Siemens. Her har du også plads til at opbevare dit overtøj og sko.

Køkken/alrum

Køkkenet er indrettet med et uno form køkken, hvor du får en smuk hvidbordplade samt en praktisk underlimet vask, som du vil sætte pris på i hverdagen. Her har du god bordplads til dine kulinariske udfoldelser, når du holder middage for vennerne.

Stue

Sammen med køkkenet, udgør stuen hjerterummet i hjemmet. Stuens vinkler giver gode indretnings muligheder, så det er kun fantasien, der sætter grænser. Du har fin plads til at indrette en spiseplads til hele familien, uden at gå på kompromis med en god sofakrog. Fra stuen er der udgang til den private terrasse og have gennem en stor glasdør, hvilket giver et flot lysindfald til rummet.

Badeværelse

Du finder et gæstetoilet i stueetagen, der byder på hvide elementer samt et flot lysegråt flisegulv. På førstesalen finder du hjemmets badeværelse med vandbesparende armaturer fra Hans Grohe og en hvid bordplade. På badeværelserne, samt i resten af hjemmet, er der desuden gulvvarme, så dine fødder holdes behageligt varme efter morgenbadet.

Soveværelser

Du finder tre gode soveværelser på førstesalen. Alle værelser er indrette med lyse trægulve og store vinduespartier, der giver lys og luft. I to af værelserne er der desuden franskaltan.

Terrasse og have

Saml vennerne på den sydvendte terrasse til en hyggelig grillmiddag, mens børnene leger i græsset.

Faciliteter

Til hjemmet medfølger et praktisk skur samt en privat parkeringsplads, så du nemt kan komme af med indkøbene efter en shoppetur. I nabolaget finder du en aktivitetssti, hvor ungerne kan lege frit, og du kan blive udfordret på naturfitness.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
4.995.000 kr.
Stuer
1
Størrelse
126 m²
Byggegrund
121 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
5.329 kr.
Faciliteter
Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Ved at klikke på "send" accepterer du at modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere