Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Helgas Høj 103, 3 soveværelser, 126 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Svanemærkede kvaliteter og walk-in-bryggers

Kom indenfor i dette svanemærkede hjem, hvor der er plads til hele familien. Nyd en god bog på terrassen og indret en hyggelig spiseplads, hvor familien kan samles om aftensmaden.

Rækkehuset er boligtype A, og er en dejlig gavlbolig, der ligger godt i det hyggelige nabolag Vedbæk Park Vest. Hjemmets 126 kvm er effektivt udnyttet og rummer et lyst køkken/alrum, tre soveværelser, et walk-in-bryggers og en dejlig have, hvor du kan plante dine yndlings blomster.

Enderækkehus med grøn udsigt og suveræne fællesarealer

Et lyst og smukt hjem er det, der venter jer på Helgas Høj i Vedbæk Park. I får glæde af den æstetisk gennemførte arkitektur, de dejlige fællesarealer samt den fabelagtige beliggenhed kort fra vandet.

I et privat hjørne af det hyggelige nabolag kan I glæde jer til at kalde dette enderækkehus for jeres nye hjem. Med lys, moderne indretning, nordiske materialer og udsigt til fredskov får I her en bolig, som det bliver en fornøjelse at opholde sig i. Tilføj, at den derudover er gulvopvarmet og svanemærket, samt at der er et godt indeklima, og I får et hjem, de fleste grundlæggende vil misunde jer. I stueplan finder I opholdsrummene, hvor en åben indretning mellem stue og køkken giver jer de bedste rammer for sociale stunder. Køkkenet er udstyret med Svane-elementer i en flot, mørk finish, der matches af en hvid bordplade med underlimet håndvask og hårde hvidevarer fra Siemens integreret i designet. Ved entréen finder I et gæstetoilet og trappen til første sal. Denne etage er dedikeret privat fordybelse med tre værelser, der fordeler sig omkring en rummelig repos. Her finder I også hjemmest lækre badeværelse med væghængt toilet, lysegrå fliser og vandbesparende armaturer fra Hansgrohe.

Private og fælles områder

Hvis Ikke fridagene skal bruges på at koble af i jeres egen, lukkede have, så tag et smut forbi de attraktive fællesarealer, som er en integreret del af Vedbæk Park. Aktivitetsstien smelter i ét med den omkringliggende natur, og stien er dét samlingspunkt, hvor I kan mødes med naboerne til uformelle snakke, mens børnene brænder energi af på legeområdet. Boldbanen bliver også et hit blandt de yngste, som vil skabe livsvarige minder her – uanset om idolet hedder Christian Eriksen eller Pernille Harder.

Entré

Når du træder ind i hjemmets entré, bliver du mødt af et skønt lys og kig til både stue og køkken. Her finder du et walk-in-bryggers bag skydedørene, der er indrettet med en integreret vaskesøjle fra Siemens. Her har du også plads til at opbevare dit overtøj og sko.

Køkken/alrum

Køkkenet er indrettet med et Svane Køkken, som du vil sætte pris på i hverdagen. Her har du god bordplads til dine kulinariske udfoldelser, når du holder middage for vennerne.

Stue

Sammen med køkkenet, udgør stuen hjerterummet i hjemmet. Stuens vinkler giver gode indretnings muligheder, så det er kun fantasien, der sætter grænser. Du har fin plads til at indrette en spiseplads til hele familien, uden at gå på kompromis med en god sofakrog. Fra stuen er der udgang til den private terrasse og have gennem en stor glasdør, hvilket giver et flot lysindfald til rummet.

Badeværelse

Du finder et gæstetoilet i stueetagen, der byder på hvide elementer samt et flot lysegråt flisegulv. På førstesalen finder du hjemmets badeværelse med vandbesparende armaturer fra Hans Grohe og en hvid bordplade. På badeværelserne, samt i resten af hjemmet, reguleres varmen via gulvvarme for at give et godt indeklima.

Soveværelser

Du finder tre gode soveværelser på førstesalen. Alle værelser er indrette med lyse trægulve og store vinduespartier, der giver lys og luft. I to af værelserne er der desuden franskaltan.

Terrasse og have

Saml vennerne på den sydvendte terrasse til en hyggelig grillmiddag, mens børnene leger i græsset.

Faciliteter

Til hjemmet medfølger et praktisk skur samt en privat parkeringsplads, så du nemt kan komme af med indkøbene efter en shoppetur. I nabolaget finder du en aktivitetssti, hvor ungerne kan lege frit, og du kan blive udfordret på naturfitness.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
126 m²
Grund
151 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Naturlegeplads i Vedbæk Park

Få inspiration til hvordan naturlegepladsen i Vedbæk Park samler naboer og barnlige sjæle og binder området tættere sammen. Læs mere