Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Helgas Høj 100, 3 soveværelser, 120 m²

Få en privat fremvisning

Som corona-foranstaltning er åbent hus foreløbigt aflyst.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om privat fremvisning.

Ring: 72301049

Indflytning etape 2: December 2020

Terrassehygge og stor, lys stue

Velkommen hjem til et rummeligt rækkehus på 120 kvm og hygge i familievenlige omgivelser. Slå benene op i sofakrogen med en god film og glæd dig til at skabe minder i lyse, svanemærkede rammer.

Dette nye hjem kræver minimal vedligeholdelse, så du kan fokusere på de ting, der gør dig glad i hverdagen. Rækkehuset byder på tre gode soveværelser, et lyst og rummeligt Svane Køkken i høj kvalitet samt en stor stue. Glæd dig til at bo omgivet as massere af lys og luft i Vedbæk Park Vest, der ligger tæt på centrum og få minutter fra vandet.

Entré

Fra hjemmets ene terrasse træder du ind i entréen med gode, funktionelle løsninger. Her har du mulighed for at indrette et walk-in-bryggers med plads til at opbevare overtøj og sko. Her finder du også en integreret vaskesøjle af højest mulig energimærkning, så du nemt kan vaske og tørre håndklæderne efter en tur på stranden.

Køkken/alrum

Hjemmet har et smukt Svane Køkken i lyse farver. Som standard byder køkkenet på hvide låger og bordplade og energirigtige hårde hvidevarer fra Siemens. Gennem en række tilvalg har du muligheden for at personliggøre rummet, så du kan skabe det køkken, du ønsker.

Stue

Stuen finder du i naturlig forlængelse af køkken/alrummet og rummets form giver spændende indretningsmuligheder. Du kan indrette en hyggelig sofakrog tæt på de store vinduer, så du kan nyde udsigten til din have. I rummet har du også god plads til at indrette en spiseplads, hvor du kan samle familie og venner til en hyggelig middag.

Gæstetoilet og badeværelse

Du har både et gæstetoilet og et badeværelse, der begge er indrettet med vandbesparende armaturer fra Hans Grohe samt flotte lysegrå fliser. Badeværelset byder på en moderne bruseniche i høj kvalitet.

Soveværelser

På førstesalen finder du soveafdelingen med tre gode soveværelser. Her kan du tilvælge garderobeskabe til alle værelserne, efter dine egne behov og ønsker. I to af værelserne har du franskaltan, hvor du kan lufte dynerne.

Terrasse og have

Du finder en dejlig terrasse med have i naturlig forlængelse af hjemmets stue. På terrassen har du god plads til at stille havemøbler samt en grill, så familien kan nyde en dejlig middag under åben himmel.

Faciliteter

Hjemmet byder på en lukket have med terrasse, hvor du kan skabe din personlige oase. Ved indgangen til dit nye hjem vil der blive anlagt en parkeringsplads, så du nemt kan komme af med dagligvarerne efter indkøbsturen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
142 m²
Soveværelser
3
Faciliteter
Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Naturlegeplads i Vedbæk Park

Få inspiration til hvordan naturlegepladsen i Vedbæk Park samler naboer og barnlige sjæle og binder området tættere sammen. Læs mere