Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Toppen 38 Toppen

Solgt

Toppen 38, 4 rum, 107 m²

107 kvm hjerterum og naturskønne omgivelser

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
107 m²
Rum
4
Indflytning: Q4 2017
Solgt

Toppen 38, 4 rum, 107 m²

107 kvm hjerterum og naturskønne omgivelser

Glæd dig til at blive en del af et nabolag, hvor grønne omgivelser og udsigt til marker er en del af hverdagen, og legekammeraterne er lige rundt om hjørnet.

Bo midt i det grønne, hvor du bl.a. kan gå på æblerov eller smage på de lækre mirabeller. Her er masser af plads til hygge og leg for hele familien – både inde og ude. Dette rækkehus er en type B og byder på 107 kvm hjerterum til dig og familien. Børneinstitutionen er desuden blot 75 meter fra din hoveddør, hvilket gør hverdagen lidt lettere. Dette hjem giver dig og familien tid og mulighed for masser af kvalitetstid.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Dette hjem er desuden svanemærket.

Entré

Når du træder ind i den praktiske og lyse entré, kan du let hænge overtøjet på bøjlestagen. Her føler man sig med det samme hjemme. I entréen har du indgang til toilettet, hvilket gør det nemt og praktisk, når børnene kommer hjem med mudrede hænder. Boligen har også et skur med god plads til en barnevogn.

Køkken/alrum

Her får du Toppens største køkken/alrum, som udgør husets hjerte og lægger op til socialt samvær med familie og venner. I denne bolig får du et helt særligt naturligt lys, grundet det ekstra vindue i gavlen sammen med de mange store vinduer, så du får mere glæde af den smukke omkringliggende natur.

Badeværelse og (gæste)toilet

I stueetagen finder du et lyst toilet i skandinavisk stil, hvor der er mulighed for en integreret vaskesøjle samt et depotrum under trappen til ekstra opbevaring. På første etage har du også et badeværelse med flisebelagt bruseniche samt væghængt toilet.

Tre gode og lyse soveværelser

På førstesalen er der et stort soveværelse samt to gode børneværelser. I soveværelset er der mulighed for at indrette en god garderobe med skydedøre, så der er plads til al tøjet. På reposen er der desuden plads til at indrette en fin arbejdsplads.

Terrasse og have

I forlængelse af køkken/alrummet ligger den sydvendte terrasse og have, hvor du kan nyde de varme sommerdage og se på børnene, der leger hen over bøgehækken. Her er plads til både spiseområde, blomsterkrukker og solstole, så sommerdagene rigtig kan nydes udendørs. Dette er udeliv, når det er allerbedst.

Fællesfaciliteter

Fællesskabet er i fokus i Toppen, og som beboer kan du bruge fælleshuset Skademosegård blot få minutters gang fra din hoveddør. Her har du ekstra god plads til at holde barnedåben eller fødselsdagen. Der er også etableret 1 ½ asfaltbelagt parkeringsplads pr. bolig, så der er god plads til både beboere og gæster.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Toppen

Gå på æblerov med børnene i den fælles frugthave eller nyd solen på terrassen. Dette nabolag giver dig og din familie en tryg hverdag blandt 38 svanemærkede hjem blot ti minutter fra Roskilde centrum. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Nu er byggeriet i gang

Bonava markerer byggestart på Roskildes første svanemærkede boliger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere