Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Toppen 35 (bolig nr. 24), 3 soveværelser, 97 m²

Rækkehus med udsigt til marker og horisont

Dejligt lysindfald, mulighed for kvalitetstid og masser af hjerterum er kendetegnene for dette hjem. Dette rækkehus er et sted, hvor du kan glæde dig til at komme hjem.

Denne skønne gavlbolig byder på 97 dejlige kvm og dagsinstitutionen er lige rundt om hjørnet. Boligen er beliggende midt i det grønne, hvor du bl.a. kan gå på æblerov eller smage på de lækre mirabeller. Dette hjem er en type A1, som er ideel til den mindre familie eller parret, der gerne vil have ekstra plads.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Dette hjem er desuden svanemærket.

Entré

Så snart du træder ind af døren, er det svært ikke at føle sig hjemme. Fra entréen kan du fornemme boligens dejlige lysindfald, og der er direkte indgang til toilettet, hvilket gør det nemt og praktisk, hvis børnene kommer hjem med mudrede hænder. Boligen har også et skur med god opbevaringsplads.

Køkken/alrum

Fra entréen træder du ind i det store køkken/alrum, som udgør husets hjerte. Det lyse køkken har praktiske og holdbare overflader, der gør det nemt at holde det rent – og samtidig giver det rummelige køkken/alrum plads til et stort spisebord, hvor du kan samle venner og familie til en hyggelig middag. Særligt i denne bolig får du det optimale ud af dagslyset, da du sol fra tre sider. Nyd aftensolen, mens du laver aftensmad, og få glæde af morgensolen fra stuevinduet samt det ekstra vindue i gavlen, hvor du kan nyde eftermiddagssolen.

Badeværelse og (gæste)toilet

I stueetagen finder du et lyst toilet i skandinavisk stil, hvor der er mulighed for en integreret vaskesøjle samt et depotrum under trappen til ekstra opbevaring. På første etage har du et badeværelse med flisebelagt bruseniche samt væghængt toilet.

Tre gode og lyse soveværelser

Rækkehuset er indrettet så hver kvadratmeter udnyttes optimalt, og der er separat soveafdeling på 1. salen med tre kvadratiske soveværelser. Alle værelserne har en god størrelse, og der er plads til at indrette en garderobe med skydedøre i forældresoveværelset. På reposen er der også plads til at indrette en arbejdsplads.

Terrasse og have

I forlængelse af køkken/alrummet ligger den skønne, vestvendte terrasse og have, hvor du kan nyde grillmaden i aftensolen og se børnene lege hen over den grønne bøgehæk.

Fællesfaciliteter

Fællesskabet er i fokus i Toppen, og som beboer kan du bruge fælleshuset Skademosegård blot få minutters gang fra din hoveddør. Her har du ekstra god plads til at holde barnedåben eller fødselsdagen. Der er også etableret 1 ½ asfaltbelagt parkeringsplads pr. bolig, så der er god plads til både beboere og gæster.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse
97 m²
Byggegrund
101 m²
Soveværelser
3

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere