amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Til salg

Rækkehuse, Toppen 22,

Grønne omgivelser og hjemlig hygge

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Pris
2.795.000 kr.
Størrelse
95 m²
Rum
4
Ejerudgift
2.940 kr.
Til salg

Rækkehuse, Toppen 22,

Grønne omgivelser og hjemlig hygge

Bo i et trygt og moderne familiekvarter med egen have - her kombineres drømmen om rækkehus i naturskønne omgivelser med Roskildes nærtliggende bekvemmeligheder.

Denne bolig byder på 95 kvadratmeter hjerterum. Boligen er beliggende midt i det grønne, hvor du bl.a. kan gå på æblerov eller smage på de lækre mirabeller. Og dagsinstitutionen er lige rundt om hjørnet. Dette rækkehus er en type A1, som er et ideelt hjem til den mindre familie eller parret, der gerne vil have ekstra plads.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Dette hjem er desuden svanemærket.

Entré

Så snart du træder ind af døren, er det svært ikke at føle sig hjemme. Fra entréen kan du fornemme boligens dejlige lysindfald. I entréen er der indgang til toilettet, hvilket gør det nemt og praktisk, når børnene kommer hjem med mudrede hænder. Boligen har også et skur med god opbevaringsplads.

Køkken/alrum

I det store køkken/alrum kan hele familien samles. Det lyse køkken har praktiske og holdbare overflader, der gør det nemt at holde det rent – og samtidig giver det rummelige køkken/alrum plads til et stort spisebord, så du let kan invitere venner over til en hyggelig middag. I denne bolig får du det optimale ud af dagslyset, med eftermiddags- og aftensolen fra det store køkkenvindue, mens du får glæden af morgensolen ind fra stuevinduet og på terrassen.

Badeværelse og (gæste)toilet

I stueetagen finder du et lyst toilet i skandinavisk stil, hvor der er mulighed for en integreret vaskesøjle samt et depotrum under trappen til ekstra opbevaring. På første etage har du et badeværelse med flisebelagt bruseniche samt væghængt toilet.

Tre gode og lyse soveværelser

Rækkehuset er indrettet så hver kvadratmeter udnyttes optimalt, og der er separat soveafdeling på 1. salen med tre kvadratiske soveværelser. Alle værelserne har en god størrelse, og der er plads til at indrette en garderobe med skydedøre i forældresoveværelset. På reposen er der desuden plads til at indrette en arbejdsplads.

Terrasse og have

I forlængelse af køkken/alrummet ligger den skønne, vestvendte terrasse og have, hvor du kan nyde grillmaden i aftensolen og se børnene lege hen over den grønne bøgehæk.

Fællesfaciliteter

Fællesskabet er i fokus i Toppen, og som beboer kan du bruge fælleshuset Skademosegård blot få minutters gang fra din hoveddør. Her har du ekstra god plads til at holde barnedåben eller fødselsdagen. Der er også etableret 1 ½ asfaltbelagt parkeringsplads pr. bolig, så der er god plads til både beboere og gæster.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Toppen

Mærk eftermiddagssolen, mens du går en tur i den fælles frugthave, eller nyd en kop kaffe i centrum. Dette nabolag er for dig, der ønsker et hjem i naturskønne omgivelser lige uden for Roskilde. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale

siteassets/presse/bonava-markerer-byggestart-pa-roskildes-forste-svanemarkede-boliger-380.gif

Nu er byggeriet i gang

Det første spadestik er taget på de svanemærkede rækkehuse i Toppen, af selveste Roskildes Borgmester, Joy Mogensen. Det betyder, at byggeriet er gået i gang, og de første beboere forventes at kunne flytte ind i efteråret 2017.