Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Udsolgt

Toppen

Toppen svanemaerkede raekkehuse;de4551cc-d5ac-e611-80d7-000d3a20bae9;e14551cc-d5ac-e611-80d7-000d3a20bae9;1

Det moderne familieliv møder naturen

Gå på æblerov med børnene i den fælles frugthave eller nyd solen på terrassen. Dette nabolag giver dig og din familie en tryg hverdag blandt 38 svanemærkede hjem blot ti minutter fra Roskilde centrum.

Toppen består af familievenlige hjem i to plan på 95-107 kvadratmeter, og er beliggende i Trekroner. Nabolaget er i fuld gang med at bliver bygget, og rækkehusene forventes at være indflytningsklare i december i år. Her kan du glæde dig til at skabe nye minder i naturskønne og børnevenlige omgivelser, med lyset og luften fra de omkringliggende marker. De nye rækkehuse danner rammen om en aktiv hverdag med fokus på fællesskab og trygge arealer mellem boligerne – og legekammeraterne venter allerede udenfor døren.

Et svanemærket hjem

Toppen ligger op til bølgende kornmarker og med det klimavenlige bofællesskab Svalin som nærmeste nabo. I Toppen kan du vælge mellem to boligtyper – begge med tre soveværelser og skønt køkken/alrum. Det eneste du skal vælge, er antallet af kvadratmeter, da boligtype A byder på 95 kvadratmeter, mens boligtype B er op til 107 kvadratmeter. Boligtype A findes i to varianter, som kaldes A1 og A2. Boligerne har samme udformning, blot er den ene spejlvendt i forhold til den anden. Alle rækkehusene har desuden en dejlig terrasse og have, hvor du kan nyde de lange sommeraftener og opleve de skiftende årstider.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Antal boliger
38
Etager
2
Faciliteter
Have, Terrasse

Billeder fra dit hjem og nabolag

Vores filosofi er at skabe hjem og nabolag med et miks af beboere og tryghed for familien. Toppen er derfor bygget med henblik på at kunne opfylde mange forskellige behov, så netop dig og din familie også kan finde jeres hjem her.

Jacob Skelbæk-Bundesen, projektleder på Toppen

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

De forskellige boligtyper

Se plantegningerne på hjemmene i Toppen Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere

Nyt nabolag på Toppen

Vi skaber fundamentet, men det er dig, der udfylder rammerne. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Området tilbyder

4
min. gang til integreret daginstitution
10
min. til caféer og restauranter
1
gymnasium
5
km. til stranden
1
idrætsforening med masser af sportsmuligheder