amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Nybyggeri i Roskilde

Nybyggeri i Roskilde

Nybyggede hjem i Roskilde

Leder du efter en nybygget bolig i Roskilde? Vi bygger netop nu familievenlige boliger i Roskilde. Vi har skabt hjem og nabolag siden 30’erne, så du kan føle dig tryg ved at købe en nybygget bolig hos os. Vi har stor erfaring med nybyggeri, og guider dig gennem hele forløbet.

Hvorfor vælge nybyggeri?

Hvis du vælger at købe en nybygget bolig i Roskilde hos os, så holder vi dig orienteret om nybyggeriet fra start til slut via blandt andet projektnyhedsbreve, Facebook og diverse arrangementer. Du vil få et godt overblik over nybyggeriet i Roskilde, når du inviteres til åben byggeplads. Ydermere inviteres du til rejsegilde, når de nybyggede boliger rigtigt begynder at tage form.

Ofte er det enkle ting der skal til, for at du kan føle dig tryg ved at købe nybyggeri. Derfor sørger vi for, at du altid kan følge med i udviklingen af din nybyggede bolig i Roskilde. Du vil være med hele vejen fra første spadestik til indflytning og alt midtimellem, hvis du køber tidligt i processen. 

Med en nybygget bolig i Roskilde kan du glæde dig til kornmarker, store enge, dejlig natur og kombinationen af nyt og gammelt. Vores nybyggeri tager hensyn til lokalområdet, og de nybyggede boliger har derfor en bæredygtig og grøn profil.

Vores nybyggede hjem i Roskilde

Find jeres nye hjem i Roskilde

Vi bygger nye nabolag i