Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Nybyggeri på Islands Brygge

Nybyggeri på Islands Brygge

Nye hjem på Islands Brygge

Hvis du er på jagt efter en ny bolig og søger nybyggeri så byder Islands Brygge på mange muligheder. Den charmerende bydel i København mikser nyt og gammelt, og en af de store fordele ved nybyggeri er, at du får en bolig som kræver minimal vedligeholdelse fremadrettet.

At vælge et nybygget hjem

Når du vælger at købe en bolig i et nybyggeri hos os på Islands Brygge, kan du følge processen helt tæt på og se hvordan dit nye hjem bliver skabt. Du kan blandt andet glæde dig til at blive inviteret til åben byggeplads, så du kan følge med i skabelsen af dit nye hjem.

Efterspørgslen på nybyggeri er stor på Islands Brygge og med god grund. Rejsen mod dit nye hjem er spændende og helt unik. Du kommer til at møde dine nye naboer, som også glæder sig til at flytte ind. Vi har bygget nybyggeri på Islands Brygge gennem en lang årrække nu, og alle boligprojekterne har det tilfælles, at der skabes en helt særlig nabolagsfølelse, da alle beboere deler denne rejse. Så du kan godt glæde dig til at flytte ind i et nybyggeri på Islands Brygge.

Lys, luft, natur, vand og bystemning bliver en del af din nye hverdag, når du investerer i nybyggeri på Islands Brygge. 

Vores nybyggede boliger på Islands Brygge

Find jeres nye hjem på Islands Brygge

Vi bygger nye nabolag på