Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Islands Brygge nybyggeri

Nye hjem på Islands Brygge

Hvis du er på jagt efter dit nye hjem, og du leder efter nybyggeri, så byder Islands Brygge på mange muligheder. Den charmerende bydel i København mikser nyt og gammelt og har masser af café- og byliv. Liv, du får tid til at nyde i fulde drag, da en bolig i nybyggeri kun kræver minimal vedligeholdelse. 

Nybyggeri på Islands Brygge

Lys, luft, natur, vand og en urban stemning bliver en del af din nye hverdag, når du investerer i nybyggeri på Islands Brygge. Bydelen var tidligere et industrielt havneområde i København, men inden for de seneste 20-30 år har kvarteret undergået en stor forandring og er i dag en moderne,  mangfoldig og levende bydel beboet af mennesker i alle aldre. 

Med en bolig på Islands Brygge oplever du kombinationen af by og natur på første parket. Her har du mulighed for at tage en dukkert i Havnebadet, løbe en tur på den uspolerede Amager Fælled og nyde en god kop kaffe på en af de mange, hyggelige caféer. Du kan også vælge at indtage kaffen på altanen i din nye bolig – velkommen hjem på Bryggen. 

Se vores projektboliger på Islands Brygge nedenfor, og få inspiration til din nybyggede bolig.

Find jeres nye hjem på Islands Brygge

Vi bygger nye nabolag på

At bo i nybyggeri på Islands Brygge

Når du vælger at købe en bolig i et nybyggeri på Islands Brygge fra Bonava, kan du følge processen helt tæt på og se, hvordan dit nye hjem bliver skabt. Du kan blandt andet glæde dig til at blive inviteret til åben byggeplads, så du kan følge med i skabelsen af dit nye hjem. 

Efterspørgslen på nybyggeri er stor på Islands Brygge, og det er med god grund. Rejsen mod dit nye hjem er spændende og helt unik. Du kommer til at møde dine nye naboer, som også glæder sig til at flytte ind.

Vi har bygget nybyggeri på Islands Brygge gennem en lang årrække nu, og alle boligprojekterne har det tilfælles, at der skabes en helt særlig nabolagsfølelse, da alle beboere er fælles om denne rejse. Så du kan godt glæde dig til at flytte ind i et nybyggeri på Islands Brygge.

Islands Brygge – et urbant og mangfoldigt område

Der er stor mangfoldighed på Islands Brygge, hvor din nybyggede bolig ligger ved vandet og lige midt mellem storslået natur og pulserende byliv. Du har alt, hvad du skal bruge inden for rækkevidde, lige fra skole, daginstitution, fritidsaktiviteterog indkøb til offentlig transport.  

I årets varme måneder kan du nyde solens stråler på din altan eller ved Havnebadet på Islands Brygge, og året rundt er der masser af mulighed for at købe god kaffe og lækker frokost på områdets mange caféer og spisesteder.

Din nybyggede bolig har gennemtænkte og indbydende rekreative udendørsarealer, der lægger op til samvær med naboer, venner og familie – f.eks. til en hyggelig grillfest en lun sommeraften eller blot til en stille stund med en god bog.  

Får du lyst til at bevæge dig lidt væk fra Bryggen, kan du nå Rådhuspladsen på blot 7 minutter på cykel, og herfra er du tæt på alt, hvad hjertet kan begære, hvad angår forlystelser, museer og øvrige kulturoplevelser.  

Hvem er Bonava? 

Hos Bonava bygger vi nybyggede boliger, der lægger op til fællesskab. Hjem, hvor livet kan leves. Vi hedder, som vi gør, da de svenske ord ’bo’ og ’nav’ står for hhv. hjem og samlingspunkt.  

Vores nybyggeri er skabt ud fra et fokus på det gode liv – på både de små og store øjeblikke. Her er plads til både privatliv og fællesskab, til den stille stund på altanen og den helt store fejring enten i stuen eller på udearealerne. 

Vi har bygget hjem og nabolag i over 80 år, og vi glæder os til at bygge endnu flere under navnet Bonava, som vi fik sidste år, da vi blev en selvstændig virksomhed efter mange år at have været en del af NCC. 

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere