amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Nybyggeri på Islands Brygge

Nybyggeri på Islands Brygge

Hvis du er på jagt efter en ny bolig og søger nybyggeri, så byder Islands Brygge på mange muligheder. Den charmerende bydel i København mikser nyt og gammelt, og en af de store fordele ved nybyggeri er, at du får en bolig som kræver minimal vedligeholdelse fremadrettet.

Når du vælger at købe en bolig i et nybyggeri hos os på Islands Brygge, kan du følge processen helt tæt på og se hvordan dit nye hjem bliver skabt. Du kan blandt andet glæde dig til at blive inviteret til åben byggeplads, så du kan følge med i skabelsen af dit nye hjem.

Efterspørgslen på nybyggeri er stor på Islands Brygge og med god grund. Rejsen mod dit nye hjem er spændende og helt unik. Du kommer til at møde dine nye naboer, som også glæder sig til at flytte ind. Vi har bygget nybyggeri på Islands Brygge gennem en lang årrække nu, og alle boligprojekterne har det tilfælles, at der skabes en helt særlig nabolagsfølelse, da alle beboere deler denne rejse. Så du kan godt glæde dig til at flytte ind i et nybyggeri på Islands Brygge.

Lys, luft, natur, vand og bystemning bliver en del af din nye hverdag, når du investerer i nybyggeri på Islands Brygge. 

Nybyggede boliger på Islands Brygge

Nybyggede nabolag på Islands Brygge

ALLE NABOLAG I NYBYGGERI PÅ ISLANDS BRYGGE