amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Køb dit hjem inden 31/12 og få en P-plads med i prisen (værdi 250.000,-) - kun 4 boliger tilbage.
Til salg

Lejlighed, Strandtorvet 3. sal B.3,

Strandtorvet, 3. sal, B.3

Kom indenfor

Boligtype
Lejlighed
Pris
5.995.000 kr.
Størrelse
152 m²
Rum
3
Ejerudgift
6.636 kr.
Indflytning: Oktober 2016
Elevator
Til salg

Lejlighed, Strandtorvet 3. sal B.3,

Strandtorvet, 3. sal, B.3

Et stenkast fra vandet er for én gangs skyld ingen overdrivelse. Bo med stranden i forhaven og byen i baghaven.

Denne ejerlejlighed byder på udsigt til strand og vig, og er centralt beliggende i Havnevigen på Islands Brygge.

Velkommen til Strandtorvet

Strandtorvet tilbyder seks forskellige lejlighedstyper på mellem 82-153 kvm fordelt på fem etager, så netop dine ønsker kan indfries. Denne lejlighed kaldes type B.3 og er på 152 kvm. Der er trappeopgang med elevator til lejligheden. Der er mulighed for at tilkøbe p-plads, der er beliggende i umiddelbar nærhed, under Byhusene, som er nabobebyggelsen i Havnevigen. Herudover medfølger et depotrum til opbevaring.

Type B.3

Spændende hjørnelejlighed beliggende øverst oppe med udsigt mod Vigen og havnen. Lejlighedens 152 kvm er kendetegnet ved en gennemtænkt og funktionel planløsning med 3 gode værelser, eller en dejlig hyggekrog/tv-stue. Fra entréen ledes du ind i boligens hjerte, det store køkken/alrum, med en skøn køkken-ø, som sikkert bliver boligens samlingspunkt. Herfra er der direkte adgang til boligens vestvendte altan, der er på 10 kvm, hvor du bl.a. kan nyde aftensolen og den fantastiske udsigt. Her er virkelig plads til at byde venner og familie over. Det åbne køkken skaber en god sammenhæng til stuen, der har et skønt lysindfald, da stuen er gennemlyst fra 3 sider. Kvalitet og livsnydelse går op i en højere enhed, da lejligheden kræver et minimum af vedligeholdelse.

Individuel kollektivisme

Lejligheden har en skøn privat altan, mens torvet bliver en udvidelse af Københavns klassiske gårdmiljøer med mulighed for udendørsliv, urban stemning og samvær – i første række til vand, sand og strand. Lejligheden giver dig således god plads til privatlivet, og let adgang til byens mangfoldige muligheder.

Tæt på byen – lige ved vandet

Strandtorvet ligger på et hyggeligt torv der er afskærmet for biltrafik med Københavns nye sandstrand og vig som nærmeste nabo. Lejligheden får en stærk grøn profil og lavt energiforbrug, da Strandtorvet bliver svanemærket. Havnevigens enestående beliggenhed betyder, at du kan opleve byens puls i fin balance med de rekreative områders fred og ro - i første parket til vandet.

Se flere lejligheder til salg i Strandtorvet
Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Strandtorvet

Strandtorvet byder på unikt beliggende ejerlejligheder med udsigt til strand og by med en urban stemning. Her skabes 25 ejerlejligheder i Havnevigen, Islands Brygge, et stenkast fra city Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os