amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Nybyggeri i Ullerødbyen

Nybyggeri i Ullerødbyen

Nybyggede hjem i Ullerødbyen

Leder du efter en nybygget bolig i Ullerødbyen? Der er mange fordele ved at investere i en nybygget bolig i Ullerødbyen. Alt er nyt og der er lave driftsomkostninger, da vi sørger for, at de nybyggede boliger i Ullerødbyen bliver energivenlige hjem.

Et nybygget hjem

Du kan føle dig helt tryg ved at købe nybyggeri hos os, da vi har mange års erfaring. Hos Bonava går vi tårnhøjt op i kvalitet og service. Derfor får du op til 10 års sikkerhed mod fejl og mangler, og vi gennemgår sammen dit hjem både 1 år og 5 år efter opførelsen. Så kan du være sikker på, at alt er, som det skal være.
Din nybyggede bolig i Ullerødbyen kræver minimal vedligeholdelse, og det betyder, at du sparer en masse tid og energi, som kan bruges på noget meget sjovere. Med et nybygget hjem i Ullerødbyen, kan du glæde dig til en hverdag fyldt med latter, smil og grønne omgivelser.

Den gode investering

Nybyggede hjem stiger ofte i værdi efterhånden som byggeprocessen skrider frem og nærområdet færdiggøres. Så udover en nybygget bolig i Ullerødbyen er en investering i livskvalitet, er det også en god investering, der åbner helt nye muligheder.

Vi tager højde for alle de små detaljer i forbindelse med nybyggeriet, så du bare kan glæde dig til at flytte ind.

Vores nybyggede hjem i Ullerødbyen