Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Nybyggeri i Ullerødbyen

Nybyggeri i Ullerødbyen

Nybyggede hjem i Ullerødbyen

Leder du efter en nybygget bolig i Ullerødbyen? Der er mange fordele ved at investere i en nybygget bolig i Ullerødbyen. Alt er nyt og der er lave driftsomkostninger, da vi sørger for, at de nybyggede boliger i Ullerødbyen bliver energivenlige hjem.

Et nybygget hjem

Du kan føle dig helt tryg ved at købe nybyggeri hos os, da vi har mange års erfaring. Hos Bonava går vi tårnhøjt op i kvalitet og service. Derfor får du op til 10 års sikkerhed mod fejl og mangler, og vi gennemgår sammen dit hjem både 1 år og 5 år efter opførelsen. Så kan du være sikker på, at alt er, som det skal være.
Din nybyggede bolig i Ullerødbyen kræver minimal vedligeholdelse, og det betyder, at du sparer en masse tid og energi, som kan bruges på noget meget sjovere. Med et nybygget hjem i Ullerødbyen, kan du glæde dig til en hverdag fyldt med latter, smil og grønne omgivelser.

Den gode investering

Nybyggede hjem stiger ofte i værdi efterhånden som byggeprocessen skrider frem og nærområdet færdiggøres. Så udover en nybygget bolig i Ullerødbyen er en investering i livskvalitet, er det også en god investering, der åbner helt nye muligheder.

Vi tager højde for alle de små detaljer i forbindelse med nybyggeriet, så du bare kan glæde dig til at flytte ind.

Vores nybyggede hjem i Ullerødbyen