Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Allékredsen 1, st. th. Lindealleen IV

Solgt

Allékredsen 1, st. th., 3 rum, 90 m²

Rækkehusfornemmelser og løbeture i nabolaget

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
90 m²
Rum
3
Etage
stuen af 4
Indflytning: Q4 2017
Solgt

Allékredsen 1, st. th., 3 rum, 90 m²

Rækkehusfornemmelser og løbeture i nabolaget

Dette hjem byder på masser af muligheder for samvær og nærvær på den store terrasse, der følger boligen rundt i en vinkel. Glæd dig til luft, latter og gode stunder med dine nærmeste.

Dette er en lejlighedstype C, som udgør en dejlig treværelses på 90 kvm Her har du masser af muligheder for kvalitetstid både indendørs og udenfor. De grønne omgivelser indbyder til dejlige gåture og leg, eller du kan slappe af på boligens store terrasse med en god bog. Hjemmet rummer desuden et stort køkken/alrum og to gode værelser.

Entré

I din lyse og venlige entré har du plads til hele tre garderobeskabe. Det giver en gode opbevaringsmuligheder til overtøjet og sportstaskerne – en lille detalje, som gør en stor forskel i hverdagen.

Køkken og stue

Det lyse opholdsrum med køkken og stue i ét er gennemlyst fra to sider, og udgør husets hjerte. Her kan du nemt samle familie og venner til en hyggelig aften med god mad. Mens du i stueafdelingen kan slappe af efter en lang dag og lade tankerne flyve i sofaen.

Værelser

I den ene ende af hjemmet finder du de to vestvendte soveværelser. Det ene værelse er ideelt som børneværelse eller til hobbyen. Det andet værelse har et tilhørende depotrum, der kan indrettes til walk-in closet og fra værelset er der egen udgang til terrassen, hvilket gør værelset til et dejligt master bedroom.

Badeværelse

Badeværelset er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche og plads til både vaskemaskine og tørretumbler. I badeværelset er der desuden gulvvarme, så fødderne er lune i vintermånederne.

Terasse

Fra det dejlige opholdsrum har du hele to udgange til den flisebeklædte terrasse, der følger dit hjem rundt i en vinkel. Terrassen er afskærmet af bøgehæk, så du kan nemt finde et godt sted at nyde kaffen i ro og fred i eftermiddags- og aftensolen. Den store terrasse i stueplanet giver en fornemmelse af at bo i rækkehus, dog uden at skulle tænke på at passe have, men blot nyde solen og de hyggelige sommeraftener.

Materialer og interiør

Lejligheden har en grøn profil med lavt energiforbrug, som skaber samhørighed med det grønne nabolag. Hjemmet er indrettet med vandbesparende armaturer, mens hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for din pengepung og naturen.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Lindealleen IV

En skyfri himmel, latter og røde kinder efter en dag i det grønne. Lindealléen ligger i Ullerødbyen, og her bliver du en del af et nabolag, som afspejler en samhørighed med nabolagets smukke natur. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale

At skabe hjem i Lindealléen

Projektlederen fortæller om, hvordan vi skaber nye nabolag. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere