Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Allékredsen 1, 4. sal, lejl. 3, 3 soveværelser, 90 m²

Sol fra to sider og gåture i nabolaget

Nyd lyset og luften i denne 90 kvadratmeter store lejlighed med to gode soveværelser samt en dejlig altan. Her kan du og din familie sammen skabe jeres nye hjem med masser af hygge og gode stunder.

På fjerde sal finder du denne skønne lejlighed, der er en type C. Hjemmet giver god plads til udfoldelse og kvalitetstid både indendørs eller udenfor. Det grønne nabolag indbyder til dejlige gåture og leg, mens du kan slappe af med en god bog på altanen, eller invitere vennerne over på middag.

Velkommen til din nye hverdag

Det er muligt at parkere tæt på din nye bolig, så du let kan komme af med dagligvarerne. I stueetagen er der et smukt indgangsparti med dørtelefon og postkasseanlæg, og herfra kan du tage elevatoren eller trappen op til dit nye hjem.

Entré

Dette hjem har en praktisk entré, som rummer hele tre garderobeskabe til opbevaring af overtøj.

Køkken/alrum

Det lyse køkken/alrum udgør husets hjerte med køkken og stue i ét. Her får du lys fra hele to sider, og da du er oppe i højden, har du også ugeneret udsigt over nabolaget. Det vinklede køkken giver god mulighed for kulinariske udfoldelser, mens du kan indrette en dejlig stueafdeling, der er optimal til filmaftener i sofaen med varm kakao.

Værelser

I dette hjem har du to gode vestvendte værelser. Det ene værelse kan både indrettes til arbejds-, børne eller gæsteværelse – alt efter dit behov. I det andet værelse har du et tilstødende depotrum, som du kan lave til walk-in closet, og derved kan du skabe et dejligt master bedroom.

Badeværelse

Badeværelset er lyst og indbydende med bruseniche og gulvvarme. Her er der gjort plads til både vaskemaskine og tørretumbler ved vasken.

Altan

På den vestvendte altan kan livet leves hele sommeren. Her er plads til spilleaftener eller stille stunder. Altanen udgør et lille hjerterum, hvor du kan følge de skiftende årstider. Det er udeliv, når det er allerbedst.

Faciliteter

Lejligheden er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A. Samtidig kan cyklen stå tørt i den overdækkede cykelparkering på fællesarealet.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
90 m²
Soveværelser
3
Etage
4 af 4

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

At skabe hjem i Lindealléen

Projektlederen fortæller om, hvordan vi skaber nye nabolag. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere