Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Allékredsen 1, 4. sal, lejl. 1 Lindealleen IV

Solgt

Allékredsen 1, 4. sal, lejl. 1, 3 rum, 85 m²

Solskin på altanen og udsigt til grønne omgivelser

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
85 m²
Rum
3
Etage
4 af 4
Indflytning: Q4 2017
Solgt

Allékredsen 1, 4. sal, lejl. 1, 3 rum, 85 m²

Solskin på altanen og udsigt til grønne omgivelser

Udsigt og stort køkken/alrum med udgang til en dejlig altan, gør dette hjem til noget helt særligt. Glæd dig til altanhygge, sene sommeraftener og lange samtaler, mens mørket falder på.

Lejligheden er beliggende øverst oppe på 4. sal med en skøn udsigt, og er en lejlighedstype B på 85 kvm med to gode soveværelser. Altanen er sydvendt, så du kan nyde en god kop kaffe i eftermiddagssolen. Her er masser af lys og luft, men det allervigtigste er, at du føler dig hjemme.

Entré

I den praktiske entré er der et garderobeskab, så du kan nemt komme af med overtøjet efter en lang eftermiddag i skoven.

Køkken/alrum

I det lyse køkken/alrum har du et lyst køkken i holdbare materialer samt en rummelig stue. Her kan du nyde dagslyset fra hele to verdenshjørner. Den rummelige stueafdeling giver gode indretningsmuligheder med en stor sofa til filmaftenerne.

Værelser

Lejligheden har to gode værelser, der byder på hjerterum og livskvalitet. Værelserne vender mod øst, så her kan du vågne op til morgensol. Der er også plads til indretning med skabsvægge, hvis du ønsker det.

Badeværelse

Centralt i lejligheden ligger badeværelset i klassisk skandinavisk stil, med bruseniche og plads til både vaskemaskine og tørretumbler. I badeværelset er der desuden gulvvarme, så det er dejligt lunt, når du træder ud af badet.

Altan

Du har udgang til den skønne, sydvendte altan fra køkkenet. Her kan du nyde en kop kaffe eller en god bog i eftermiddags- og aftensolen. Fra altanen er der en smuk og uforstyrret udsigt udover det grønne nabolag.

Faciliteter

Lejligheden er indrettet med vandbesparende armaturer, og hårde hvidevarer er af energimærkning A. Du har samtidig et praktisk depotrum i stueetagen til ekstra opbevaring. Uanset om du cykler eller kører i bil, så er der gjort plads til den. Du kan parkere cyklen på den overdækkede cykelparkering på fællesarealet, og bilen holder du på parkeringspladsen tæt ved dit hjem.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Lindealleen IV

En skyfri himmel, latter og røde kinder efter en dag i det grønne. Lindealléen ligger i Ullerødbyen, og her bliver du en del af et nabolag, som afspejler en samhørighed med nabolagets smukke natur. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale

At skabe hjem i Lindealléen

Projektlederen fortæller om, hvordan vi skaber nye nabolag. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere