Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Allékredsen 1, 2. sal, lejl. 1 Lindealleen IV

Solgt

Allékredsen 1, 2. sal, lejl. 1, 3 rum, 85 m²

Altanhygge og uforstyrret udsigt til grønne omgivelser

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
85 m²
Rum
3
Etage
2 af 4
Indflytning: Q4 2017
Solgt

Allékredsen 1, 2. sal, lejl. 1, 3 rum, 85 m²

Altanhygge og uforstyrret udsigt til grønne omgivelser

Udsigt og stort køkken/alrum med udgang til en dejlig altan gør dette hjem til noget helt særligt. Glæd dig til hyggelige stunder på altanen, mens du nyder udsigten over kvarteret.

På anden sal finder du denne skønne lejlighed af boligtype B med en uforstyrret udsigt over det grønne. Nyd 85 kvm hjerterum med to gode værelser samt et dejligt, åbent opholdsrum med både stue og køkken. Altanen er sydvendt, så du kan nyde en god kop kaffe i eftermiddagsolen. Dette hjem har nogle dejlige rammer, hvor du og din familie sammen kan skabe nye minder.

Velkommen til din nye hverdag

Det er muligt at parkere tæt på din nye bolig, så du let kan komme af med dagligvarerne – og har du en cykel, findes der overdækket cykelparkering på fællesarealet. I stueetagen er der et smukt indgangsparti med dørtelefon og postkasseanlæg, og herfra kan du tage elevatoren eller trappen op til dit nye hjem.

Materialer og interiør

Dit hjem har en grøn profil med lavt energiforbrug, som skaber samhørighed med de grønne omgivelser. Lejligheden er derfor indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A.

Entré

Selvom du er den første til at komme hjem, så føles her aldrig tomt, da der er masser af liv og leg i nabolaget. Dette hjem har en praktisk entré med god opbevaringsplads i garderobeskabet.

Køkken og stue

I det lyse køkken/alrum har du uforstyrret udsigt over det grønne nabolag gennem rummets mange store vinduer. Her kan du nyde dagslyset fra hele to verdenshjørner, så du kan både fra køkkenet og stue se de skiftende årstider. Den rummelige stue giver dig mulighed for at indrette med et sofaarrangement og skabe en god krog til afslapning.

Værelser

Lejligheden har to gode værelser, hvor der er plads til at indrette med skabsvægge, alt efter dit behov. Værelserne vender mod øst, så her kan du vågne til morgensolen – en god start på dagen.

Badeværelse

Badeværelset er praktisk placeret tæt på entréen, så du kan let komme af med mudrede sko og tage et varmt brusebad efter en udfordrende løbetur i skoven. På badeværelset er der også gjort plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Altan

Fra dit køkken/alrum er der udgang til den skønne, sydvendte altan, hvor du kan nyde en kop kaffe eller en god bog i eftermiddags- og aftensolen. Fra altanen har du en smuk og uforstyrret udsigt over det charmerende nabolag.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Lindealleen IV

En skyfri himmel, latter og røde kinder efter en dag i det grønne. Lindealléen ligger i Ullerødbyen, og her bliver du en del af et nabolag, som afspejler en samhørighed med nabolagets smukke natur. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale

At skabe hjem i Lindealléen

Projektlederen fortæller om, hvordan vi skaber nye nabolag. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere