Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Allékredsen 1, 1. sal, lejl. 4, 2 soveværelser, 74 m²

Sommeraftener på altanen og løb i det grønne

Slip hverdagens bekymringer og glæd dig til sene sommeraftener på altanen og hyggelige middage i det dejlige køkken/alrum. Det vigtigste er, at du føler dig hjemme.

Dette hjem på første sal, er en skøn egoistbolig beliggende midt i et grønt og hyggeligt nabolag. Her får du en lejlighedstype A på 74 kvm med et rummeligt soveværelse samt en stor, skøn altan til at nyde den friske luft og de milde sommeraftener.

Velkommen til din nye hverdag

Det er muligt at parkere tæt på din nye bolig, så du let kan komme af med dagligvarerne – og har du en cykel, findes der overdækket cykelparkering på fællesarealet. I stueetagen er der et smukt indgangsparti med dørtelefon og postkasseanlæg, og herfra kan du tage elevatoren eller trappen op til dit nye hjem.

Materialer og interiør

Dit hjem har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med det grønne nabolag. Lejligheden er indrettet med vandbesparende armaturer, og hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for dig og naturen.

Entré

Du træder ind i hjemmets praktiske entré med opbevaringsplads i form af et garderobeskab og en bøjlestang. Lejligheden har en varme og hygge, som gør, at du glæder dig til at komme hjem.

Køkken/alrum

Entréen fører dig ind i det lyse køkken/alrum, hvor du får lys fra hele to verdenshjørner. I køkkenet er der god plads til kaste sig ud i kulinariske udfordringer, mens stuen indbyder til hyggelige stunder i sofaen med film, når mørket er faldet på. Fra stue og køkken er der udgang til hjemmets skønne altan.

Værelse

Dette hjem har et dejligt, lyst soveværelse, hvor der er mulighed for at indrette med skabsvægge. Værelset er østvendt, så du vågner op til morgensol, hvilket er noget, der giver energi på kontoen.

Badeværelse

Badeværelset er i klassisk skandinavisk stil med bruseniche og plads til både vaskemaskine og tørretumbler.

Altan

På altanen kan livet leves hele sommeren. Her er både plads og tid til grillhygge og stille stunder, samt leg og latter. Med blomsterkrukker, fine lanterner og bløde tæpper kan du skabe din egen lille oase. Dette er udeliv, når det er allerbedst.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
74 m²
Soveværelser
2
Etage
1 af 4

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

At skabe hjem i Lindealléen

Projektlederen fortæller om, hvordan vi skaber nye nabolag. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere