amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Solgt

Lejlighed, Allékredsen 1, 1. sal, lejl. 4,

Sommeraftener på altanen og løb i det grønne

Kom indenfor

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
74 m²
Rum
2
Etage
1 af 4
Solgt

Lejlighed, Allékredsen 1, 1. sal, lejl. 4,

Sommeraftener på altanen og løb i det grønne

Slip hverdagens bekymringer og glæd dig til sene sommeraftener på altanen og hyggelige middage i det dejlige køkken/alrum. Det vigtigste er, at du føler dig hjemme.

Dette hjem på første sal, er en skøn egoistbolig beliggende midt i et grønt og hyggeligt nabolag. Her får du en lejlighedstype A på 74 kvm med et rummeligt soveværelse samt en stor, skøn altan til at nyde den friske luft og de milde sommeraftener.

Velkommen til din nye hverdag

Det er muligt at parkere tæt på din nye bolig, så du let kan komme af med dagligvarerne – og har du en cykel, findes der overdækket cykelparkering på fællesarealet. I stueetagen er der et smukt indgangsparti med dørtelefon og postkasseanlæg, og herfra kan du tage elevatoren eller trappen op til dit nye hjem.

Materialer og interiør

Dit hjem har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med det grønne nabolag. Lejligheden er indrettet med vandbesparende armaturer, og hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for dig og naturen.

Entré

Du træder ind i hjemmets praktiske entré med opbevaringsplads i form af et garderobeskab og en bøjlestang. Lejligheden har en varme og hygge, som gør, at du glæder dig til at komme hjem.

Køkken/alrum

Entréen fører dig ind i det lyse køkken/alrum, hvor du får lys fra hele to verdenshjørner. I køkkenet er der god plads til kaste sig ud i kulinariske udfordringer, mens stuen indbyder til hyggelige stunder i sofaen med film, når mørket er faldet på. Fra stue og køkken er der udgang til hjemmets skønne altan.

Værelse

Dette hjem har et dejligt, lyst soveværelse, hvor der er mulighed for at indrette med skabsvægge. Værelset er østvendt, så du vågner op til morgensol, hvilket er noget, der giver energi på kontoen.

Badeværelse

Badeværelset er i klassisk skandinavisk stil med bruseniche og plads til både vaskemaskine og tørretumbler.

Altan

På altanen kan livet leves hele sommeren. Her er både plads og tid til grillhygge og stille stunder, samt leg og latter. Med blomsterkrukker, fine lanterner og bløde tæpper kan du skabe din egen lille oase. Dette er udeliv, når det er allerbedst.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Lindealleen IV

En skyfri himmel, latter og røde kinder efter en dag i det grønne. Lindealléen ligger i Ullerødbyen, og her bliver du en del af et nabolag, som afspejler en samhørighed med nabolagets smukke natur. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os