Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Allékredsen 3, st.th. Lindealléen III

Solgt

Allékredsen 3, st.th., 3 rum, 90 m²

90 kvm hjerterum og sommeraftener på den store terrasse

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
90 m²
Rum
3
Etage
stuen af 4
Indflytning: Q3 2017
Solgt

Allékredsen 3, st.th., 3 rum, 90 m²

90 kvm hjerterum og sommeraftener på den store terrasse

Dette hjem byder på masser af muligheder for samvær og nærvær på den store terrasse, der følger boligen rundt i en vinkel. Glæd dig til luft, latter og gode stunder med dine nærmeste.

Boligen er en type C, som er en dejlig treværelses bolig. Her er masser af muligheder for kvalitetstid både indendørs og udenfor. De grønne omgivelser indbyder til dejlige gåture og leg, eller du kan slappe af på boligens store terrasse med en god bog. Boligen rummer desuden et stort køkken/alrum og to gode værelser.

Velkommen til din nye hverdag

Det er muligt at parkere tæt på din nye bolig, så du let kan komme af med dagligvarerne – og har du en cykel, findes der overdækket cykelparkering på fællesarealet. I stueetagen er der et smukt indgangsparti med dørtelefon og postkasseanlæg, og herfra kan du tage elevatoren eller trappen op til dit nye hjem.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Lejligheden er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for dig og naturen.

Entré

Dette hjem har en god og praktisk entré med hele tre garderobeskabe, hvilket giver en masse opbevaringsplads – en lille ting, som alligevel gør en stor forskel i hverdagen.

Køkken/alrum

Det lyse køkken/alrum udgør husets hjerte. Her er masser af plads til at nyde hverdagen, og du kan let samle familien til et godt måltid. Køkken/alrummet er gennemlyst fra to sider, og har et indbydende og lyst køkken i holdbare materialer.

Stue

I stuen kan du slappe af efter en lang dag og lade tankerne flyve. Stuen ligger i forlængelse af boligens køkken/alrum, og her strømmer lyset ind fra altandørene. Fra stuen er der udgang til den vestvendte altan, der byder på både eftermiddags- og aftensol, og som udgør en ekstra stue i sommerhalvåret.

Soveværelser

Lejligheden har to gode vestvendte værelser. Det ene værelse har masser af plads til skabsvægge, mens du i det andet værelse har et walk-in closet/depot. Hvad enten det ekstra værelse skal bruges til børn, gæster eller arbejde, kan du glæde dig over, at du ikke kommer til at mangle plads. Værelset med walk-in-closet har desuden direkte udgang til hjemmets terrasse.

Badeværelse

Badeværelset er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche og plads til både vaskemaskine og tørretumbler. I badeværelset er der desuden gulvvarme, så de kolde fødder kan holde sig varme i vintermånederne.

Terrasse

Fra det dejlige køkken/alrum og stuen er der udgang til den flisebeklædte terrasse, der følger boligen rundt i en vinkel, og er afskærmet af en bøgehæk. Her kan du nyde en kop kaffe eller en god bog i eftermiddags- og aftensolen, eller en middag med gode venner. Her er både tid og plads til grillhygge, latter og lange samtaler. Der er desuden også udgang til terrassen fra det ene af boligens to soveværelser.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Lindealléen III

Find de praktiske sko frem og gå på opdagelse i Ullerødbyens grønne nabolag. Lindealléen III byder på 19 lyse lejligheder i et trygt og grønt nabolag –med indflytning i oktober. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

At skabe hjem i Lindealléen

Projektlederen fortæller om, hvordan vi skaber nye nabolag. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere