Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Allékredsen 3, 4. sal, lejl. 4 Lindealléen III

Solgt

Allékredsen 3, 4. sal, lejl. 4, 2 rum, 74 m²

Altanhygge og 74 kvadratmeter hjerterum

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
74 m²
Rum
2
Etage
4 af 4
Indflytning: Q3 2017
Solgt

Allékredsen 3, 4. sal, lejl. 4, 2 rum, 74 m²

Altanhygge og 74 kvadratmeter hjerterum

Slip hverdagens bekymringer og nyd de sene sommeraftener på altanen og hyggelige middage i det dejlige køkken/alrum. Dette er et sted, hvor man med det samme føler sig godt tilpas.

Lejligheden er beliggende på 4. sal, hvor du kan glæde dig til lys og luft. Boligen er en lejlighedstype A på 74 kvm med skønt køkken/alrum, østvendt soveværelse og altan.

Velkommen til din nye hverdag

Det er muligt at parkere tæt på din nye bolig, så du let kan komme af med dagligvarerne – og har du en cykel, findes der overdækket cykelparkering på fællesarealet. I stueetagen er der et smukt indgangsparti med dørtelefon og postkasseanlæg, og herfra kan du tage elevatoren eller trappen op til dit nye hjem.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Lejligheden er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for dig og naturen.

Entré

Så snart du træder ind i hjemmets praktiske entré, kan du fornemme boligens hyggelige atmosfære – dette er et hjem, hvor byliv og natur går hånd i hånd. Entréen rummer gode opbevaringsmuligheder i form af et garderobeskab og bøjlestang.

Badeværelse

Badeværelset er lige ved siden af entréen, så du let kan komme af med mudrede støvler og beskidt tøj – en rar og praktisk ting, hvis du for eksempel har været ude på en mountainbiketur. Badeværelset er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche og plads til både vaskemaskine og tørretumbler. I badeværelset er der desuden gulvvarm - en skøn hverdagsluksus til de kolde vintermåneder.

Køkken/alrum

Entréen fører dig ind i det lyse køkken/alrum, der byder på et lyst køkken i holdbare materialer og en rummelig stue. Køkken/alrummet er placeret, så du kan nyde dagslyset fra hele to verdenshjørner.

Stue

Den lyse og rummelige stue ligger i forlængelse af boligens køkken/alrum. Hele boligen er indrettet, så hver kvadratmeter bruges effektivt.

Soveværelse

Dette hjem har et skønt østvendt soveværelse. Et rigtig dejligt rum at vågne op i, og der er mulighed for at indrette med skabsvægge, hvis du har lyst.

Altan

Fra stue og køkken er der udgang til hjemmets skønne altan. Altanen er en naturlig forlængelse af boligen, og her kan livet leves hele sommeren. Glæd dig til grillhygge og stille stunder, samt leg og latter. Med blomsterkrukker, fine lanterner og bløde tæpper kan du skabe din egen lille oase. Dette er udeliv, når det er allerbedst.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Lindealléen III

Find de praktiske sko frem og gå på opdagelse i Ullerødbyens grønne nabolag. Lindealléen III byder på 19 lyse lejligheder i et trygt og grønt nabolag –med indflytning i oktober. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

At skabe hjem i Lindealléen

Projektlederen fortæller om, hvordan vi skaber nye nabolag. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere