amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Ejerlejlighed i Hillerød

Ejerlejlighed i Hillerød

Nye ejerlejligheder i Hillerød

I Hillerød finder du små frirum, hvor grænsen mellem by og natur sløres. Glæd dig til latter og røde kinder efter en dag i det grønne. Vi bygger ejerlejligheder i Hillerød, så du også kan blive en del af dette skønne område.

Det nye nabolag

Ejerlejlighederne er beliggende i Ullerødbyen, tæt på Hillerød By. I din nye ejerlejlighed kan du give tankerne fri leg. Du kommer til at bo midt i det grønne, og du kan se frem til masser af gode stunder, særligt udendørs. Det er næsten kun din fantasi, som sætter grænser. Et perfekt nabolag for både store og små, der elsker at være ude i naturen. Og det tager kun ti minutter at cykle ind til den historiske del af Hillerød By, som er hjemsted for Frederiksborg Slot

Bo tæt på naturen

500 meter fra Ullerødbyen ligger både en fiskesø og et skønt fuglereservat, hvor områdets rovfugle kommer for at blive fodret, og her er bl.a. spottet en kongeørn. Beliggenheden ved den store og smukke Gribskov er perfekt til fantastiske naturoplevelser for hele familien.

Med en ejerlejlighed i Ullerødbyen, Hillerød, er du omgivet af skønne grønne arealer. Naturen giver masser af muligheder for leg, sport og andre udendørsaktiviteter. Samtidig er du tæt på byen. Alt dette gør hverdagen lidt lettere.

Vores nye ejerlejligheder i Hillerød

Find jeres nye hjem i Hillerød

Vi bygger nyt nabolag i