Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Stadionvej 84 1. 3, 2 soveværelser, 95 m²

Skandinaviske linjer og fællesskab på tagterrassen

Drømmer I om en lejlighed, hvor den elegante nordiske stil går flot i spænd med naturlige omgivelser? Så er denne lyse lejlighed med udsigt til Egeparken noget for jer. Velkommen til Egehusene.

Egehusene opføres som fire punkthuse, og derved får alle beboere glæde af at bo i en eftertragtet hjørnelejlighed, mens der samtidig skabes god plads og luft mellem ejendommene. Alt dette bidrager til at sikre et godt lysindfald samt en dejlig udsigt, og med denne lejlighed er det især sidstnævnte, der sætter prikken over i’et i jeres fremtidige hjem. Lejligheden på første sal har nemlig en fuldstændig uhindret udsigt til Egeparkens trækroner, hvor I kan følge naturens farver og sæsonernes smukke foranderlighed på nærmeste hold. Og faktisk er det ikke alene opholdsområdet med kombineret stue og køkken, der har den bedste udsigt til parken, for begge soveværelser har også vinduespartier i samme retning. Lejligheden er opført i diskrete og holdbare materialer med lyse parketgulve i det meste af hjemmet med undtagelse af de hvide, indbydende klinker på det lækre badeværelse. Køkkenet er i stilsikker indretning fra HTH, mens alle hårde hvidevarer er i en energirigtig kvalitet fra Siemens.

Private og fælles områder

Fra stuen kan I åbne op til jeres skønne altan, som lader jer nyde udelivet i private rammer. I har naturligvis også brugsret til ejendommens fælles tagterrasse, hvor I kan dyrke friske krydderurter og blomster til prægtige buketter sammen med jeres naboer. Fra tagterrassen er der en skøn udsigt til Egeparken, som ligger så tæt på, at spontane aftener med bålmad og overnatning i shelter let kan blive en hyggelig del af jeres dagligdag. Selvom Egehusene er et elegant byggeri med masser af plads til grønt, behøver du ikke bekymre dig om hverken bil eller cykler, for her er selvfølgelig tænkt på gode forhold til begge transportmidler.

Nærmiljøet

Selvom naturen og en aktiv hverdag nemt kan få en central plads i jeres liv, når I vælger en adresse Egehusene til jeres nye hjem, har I selvfølgelig også alt det vigtige i nærheden. Indkøbsmuligheder, pasningstilbud og skole findes i nærmiljøet, mens Glostrup ligeledes ligger rigtig bekvemt for pendleren, uanset om det er cyklen, S-toget, letbanen eller egen bil som på bare 12 kilometer transporterer dig til centrum af København. Og når alt det praktiske er på plads, er det bare en ekstra bonus, at Glostrup Stadions spændende sportstilbud ligger næsten lige ved hoveddøren.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
95 m²
Soveværelser
2
Etage
1 af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

1
Egepark med klatreskov
700
meter til indkøb
20
min. til København
2
skoler
1
idrætspark
7
min. til Vestskoven