Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Rækkehuse til salg Charlottenlund

Nye rækkehuse til salg i Charlottenlund

Frisk havluft og en blid brise mættet af duften fra mere end 400 forskellige træer og plantearter fra Forstbotanisk Have. Et stenkast fra både by og natur; du er tæt på det hele i et rækkehus til salg i Charlottenlund fra Bonava.

Rækkehuse til salg i Charlottenlund

Frisk både krop og sind op med en dukkert i Øresund – som medlem af Charlottenlund Søbad kan du bruge faciliteterne året rundt – tag en rask løbetur langs Strandvejen, eller lad hvilen falde over dig på en gåtur i skumringen i Charlottenlund Strandpark, hvor du lader tæerne synke ned i det kølige sand og forkæler dig selv, og måske også familien, med en isvaffel.

Mulighederne er mange i Charlottenlund og med et rækkehus her, er du tæt på dem alle. Byen er som skabt til familieliv, og hvis du arbejder i København, har du kun et kvarters tid i tog til hjertet af hovedstaden. Rækkehusene i Charlottenlund fra Bonava kommer til at ligge tæt på Charlottenlund Station, hvor S-tog standser. Så uanset om du skal bruge toget dagligt til at komme til og fra arbejde, eller du blot skal bruge det som en god undskyldning for en hurtig shoppetur til København, er det både nemt og hurtigt at komme fra dør til dør.

I et nyt rækkehus i Charlottenlund er du imidlertid ikke kun tæt på stationen; du er også tæt på enestående natur. Lige uden for døren har du Forstbotanisk Have, der bliver administreret af Naturstyrelsen, og hvor de ældste planter stammer helt tilbage fra begyndelsen af 1700-tallet. En magisk, grøn tidslomme, hvor der er plads til både gåture, plantestudier og stille fordybelse. Gode gåtursmuligheder har du også på Charlottenlund Fort, der ligeledes ligger tæt på. Her kan du få pulsen op til en god gang intervaltræning, eller du kan spadsere som i de gode gamle dage. Du kan også nyde en god frokost eller en ispind, alt efter vind og vejr – og ambitionsniveau.

Holder du af at spise ude, byder Charlottenlund på lækre køkkener, bl.a. i form af MASH Skovriderkroen og Café Jorden Rundt. Foretrækker du at lave maden selv, bør du aflægge MENY på Jægersborg Allé et visit; her har de alt, hvad du skal bruge til både en bedre middag og de madpakker, der skal smøres dagligt.

Find jeres nye hjem i Charlottenlund

Vi bygger nabolag på

Nybyggede rækkehuse til salg i Charlottenlund

Med et nybygget rækkehus til salg i Charlottenlund fra Bonava, får du et hjem, der passer til alle tidspunkter i dit liv – lige fra du stifter familie, til børnene er fløjet fra reden. Charlottenlund er et trygt område for både store og små, og i en helt ny lejlighed behøver du ikke bekymre dig om, at der er en masse vedligehold. Når vi bygger, sørger vi nemlig for at bygge med ressourceeffektive materialer, der holder længe, og som ikke kræver meget af dig. Det betyder, at du kan bruge din tid på noget sjovere end at vedligeholde din bolig. F.eks. at pleje fællesskabet med dine nye naboer.

Hos Bonava sørger vi nemlig ikke kun for at bygge nye rækkehuse. Vi gør samtidig meget ud af at skabe rekreative udendørs områder, der lægger op til fællesskab og at komme hinanden ved – samtidig med at det naturligvis sagtens kan lade sig gøre at få en stille stund eller flere for sig selv. Vores store fokus på udendørsarealerne skyldes, at det er i fællesskaberne, et nabolag for alvor bliver skabt. Når du kender din naboer – eller blot kender til dem – gør det det mere hjemligt og giver større sandsynlighed for, at du trives. Du bestemmer selv, hvor meget du vil involvere dig i fællesskabet; måske elsker du at holde fælles fastelavn og fødselsdage sammen med naboerne, eller også trives du fint med blot at kende navnene på dine nærmeste naboer.

Dit nye nabolag med et rækkehus i Charlottenlund

Charlottenlund er nabolaget for dig, der fører en aktiv livsstil, og for dig, der holder af at gå en stille tur og nyde roen med en bog på altanen. For Charlottenlund kan det hele; nærheden til Øresund giver dig alle muligheder for både at tage en dukkert, slikke sol på stranden og gå hånd i hånd med din udkårne, og med Forstbotanisk Have lige om hjørnet er destinationen for aftenturen nærmest bestemt på forhånd.

Løb en tur langs Strandvejen, eller tilbagelæg distancen på cykel, spil fodbold eller tennis i Hellerup Idrætsklub, der ligger fem minutter på cykel væk, shop løs på Jægersborg Allé, og køb ind til kulinariske mesterværker i MENY. Hvis du foretrækker, at andre laver maden, kan du booke bord på MASH Skovriderkroen eller stikke hovedet indenfor hos Café Jorden Rundt, hvis udsigt – eller menu – aldrig skuffer.

Kan du lide derby, er Charlottenlund Travbane tæt på, og selv om hestesport ikke er lige dig, er det aldrig kedeligt at se på damernes smukke hatte og mærke stemningen. Der afholdes også ofte andre arrangementer på travbanen, f.eks. musikalske arrangementer, som er værd at se nærmere på.

Når du trænger til at opleve mere, end hvad Charlottenlund har at tilbyde, bringer Kystbanen eller S-toget dig til København på ca. et kvarter; nemmere bliver det ikke. Du kan også springe på cyklen, hvis du er frisk, og vejret er til det, eller tage bilen ad Strandvejen. Kører du mod Jægersborg, rammer du hurtigt E47, der nemt bringer dig til øvrige steder i landet.

Hvem er Bonava?

Bonava er en svensk boligudvikler, og vores navn er en sammentrækning af de svenske ord ’bo’ og ’nav’, der symboliserer både hjem og samlingspunkt. Og det er lige, hvad en lejlighed i Charlottenlund fra Bonava er; et hjem, der fungerer som samlingspunkt. Hos Bonava har vi mange års erfaring i både at skabe hjem og hele nabolag, som opfordrer til fællesskab, og hvor mennesker trives. Vi er stolte af de hjem, vi allerede har skabt, og vi glæder os til at se vores nybyggede lejligheder i Charlottenlund fyldt med både liv og hjerterum. For når alt kommer til alt, er det jo mennesker, der skaber et hjem. Vi har bare hjulpet lidt med rammerne …

Velkommen hjem til Charlottenlund.

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere