Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Boliger ved Charlottenlund st.

Eventyrlig natur udenfor døren

Gå lange søndagsture i skoven eller nyd dagen på stranden. Du finder det hele lige udenfor din hoveddør. Boligerne ligger i det dejlige Charlottenlund, med byen i forhaven og slotshaven i baghaven.

På den gamle loppemarkedsplads ved Charlottenlund Station planlægges nybyggede rækkehuse, hvor du kan bo tæt på den Nordsjællandske kyst. Her bor du nær Charlottenlund by med hyggelige specialforretninger og stationen, hvorfra du kan tage S-tog direkte til København på mindre end et kvarter.

Du kan også gå en tur i slotshaven, der ligger som nabo til de nye hjem, og gå på opdagelse i naturen, der omkranser det smukke Charlottenlund Slot. Fortsætter du igennem haven kommer du ned til Øresund, hvor du har Charlottenlund Strandpark og Fortet, der danner rammen om hyggelige sommeraftener på stranden med vaffelis og bare tær i vandkanten. De nye boliger i Charlottenlund vil bestå af arkitekttegnede rækkehuse der er inspireret af nabolagets enestående natur.

Et naturskønt nabolag

Det nye boligprojekt i Charlottenlund ligger i grønne omgivelser nær Forstbotaniske have, som du har i slotshaven ved siden af de nye hjem. Her finder du mere end 400 arter af træer og andre planter, der er hentet hjem fra fjerne egne af verden, som i dag giver haven en helt speciel flora og artsdiversitet, man ikke finder andre steder. Nogle af planterne er over 300 år gamle, hvilet giver karakter og stemning i naturen.

Glæd dig til at gå på opdagelse i den inspirerende have med familien om søndagen, eller nyd en frokost på Charlottenlund Fort med udsigt over havet.

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere