For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Fra Forsvarskommando til en smuk svane

15-05-2020, 08:00

Kan man fejre rejsegilde på en sikker måde i en covid-19 tid? Naturligvis kan man det. Det beviste boligudvikleren Bonava på rækkehusbyggeriet Vedbæk Park

Boligprojektet Vedbæk Park kunne være et eventyr af HC Andersen; historien om den grimme ælling – den tidligere Forsvarskommando – der bliver til et svanemærket nabolag.

I oktober 2017 nedsænkede borgmester Jens Ive en tidskapsel i fundamentet for de første huse i Vedbæk Park. Torsdag fejrede Bonava sammen med håndværkerne rejsegilde på den sidste fase af projektet, der omfatter i alt 103 svanemærkede rækkehuse.

Selv om hverken rådgivere, samarbejdspartnere, kunder eller myndigheder kunne være til stede, så var der både krans, taler og gaver til håndværkerne. Rejsegildet blev fejret med afstand, håndsprit og godt humør - hjulpet på vej af strålende solskin og ristede pølser.

”I dag fejrer vi håndværkernes gå-på-mod, der har sikret at byggeriet er fortsat som planlagt selv i en svær tid”, sagde produktionsdirektør Anders Schönau. ”Vi markerer udviklingen fra 8-tallet, som Forsvarskommandoen blev kaldt, til et hyggeligt og bæredygtigt nabolag”.

Der blev råbt et trefoldigt leve for projektet, inden de mange håndværkere i behørig afstand stillede sig i kø til pølsevognen.

Bonava lover ikke, at de kommende beboere lever lykkeligt til deres dages ende i de nybyggede huse, men oplyser, at rækkehusene sælges til priser fra 4.495.000 kroner.

For yderligere oplysninger kontakt kommunikationschef Dorte Andersen på tlf. 41 70 45 07 eller dorte.andersen@bonava.com