For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Rift om nye boliger i Køge

02-03-2020, 09:00

Boligudvikleren Bonava har afleveret 77 nybyggede lejelejligheder i Køge Kyst til PFA Ejendomme, og der har været stor rift om boligerne

I september 2018 indgik PFA Ejendomme en aftale med Bonava om at udvikle og opføre to boligbyggerier – Enggården og Engparken på Køge Kyst – med i alt 133 lejemål, hvoraf de 12 er seniorvenlige. Nu er den første ejendom afleveret.

Det var en overordentlig veltilfreds bygherre der fredag modtog nøglerne til det nye byggeri.

’Vi har haft et glimrende samarbejde med Bonava gennem hele forløbet. Jeg er imponeret over kvaliteten af byggeriet, og så er udlejningen af lejlighederne gået over forventning’, sagde Michael Bruhn, administrerende direktør i PFA Ejendomme. ’Vi er interesserede i at investere mere i Køge, og gerne i seniorvenlige boliger eller seniorbofællesskaber’, tilføjer han.

Hos Bonava er der også stolthed over det nye nabolag.

’Vi var blandt de først boligudviklere, der satsede på Køge Kyst, og vi har udviklet i alt tre projekter i området”, fortæller administrerende direktør Kristina Olsen fra Bonava. ’Jeg bliver stolt og glad når jeg ser hvordan nabolaget tager form, og jeg håber, at der bliver flere muligheder for at samarbejde med PFA Ejendomme’.

Det er LokalBolig, der har stået for udlejningen af boligerne i Enggården og Engparken, og de har haft travlt med udlejningen.

”Det har primært været seniorer fra Køge og opland som sælger huset og flytter i lejlighed, men der kommer også yngre familier fra København”, fortæller ejendomsmægler Thomas Høeg Mogensen fra LokalBolig Projekt. ”Der er et opsparet behov for gode lejelejligheder i Køge, og vi har oplevet stor interesse for Enggården. På nuværende tidspunkt er mere end 85 % af lejlighederne udlejede’.

De første lejerne flytter ind i Enggården d. 9. marts, mens der er indflytning i Engparken i september i år. Begge boligprojekter er tegnet af Danielsen Architecture.

For yderligere oplysninger kontakt kommunikationschef Dorte Andersen på tlf. 41 70 45 07 eller dorte.andersen@bonava.com