For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Bonava sælger DGNB Guldprojekt til NREP

17-12-2020, 09:05

Boligudviklingsselskabet har solgt 9.234 etagemeter bolig i Ørestad Syd 

Fasanrækkerne er er udviklet af det svenske ejendomsudviklingsselskab Bonava, og opkaldt efter den nærliggende Fasanskoven. 

Fasanrækkerne miljøcertificeres efter DGNB-guldstandard, og rummer 105 lejligheder og rækkehuse med et attraktivt gårdmiljø. Byggeriet starter i indeværende år, og de første lejere flytter ind i midten af 2022. 

- 'NREP deler Bonavas vision om at skabe bæredygtige nabolag, hvor mennesker kan leve et godt liv, og vi glæder os meget til samarbejdet’, fortæller adm. direktør Kristina Olsen fra Bonava Danmark A/S. ’Som pionerer indenfor miljømærkning af boliger er vi samtidig stolte over, at Fasanrækkerne bliver DGNB-guldcertificeret’. 

Også Investeringsdirektør i NREP Toke Clausen glæder sig over det kommende samarbejde med Bonava, og over udsigten til at overtage ejerskabet af Fasanrækkerne. 

 - ’Der er tale om bæredygtigt kvalitetsbyggeri, som lægger sig smukt ind i lokalområdet. Det er meget lig med det, som vi typisk selv udvikler og bygger, og passer derfor godt ind i vores ejendomsportefølje i Ørestad’, siger han.  

Fasanrækkerne er tegnet af Juul Frost med Olaf Jørgensen som rådgivende ingeniør. Accura har været Bonavas rådgiver på salget af Fasanrækkerne, og Bruun & Hjejle har været NREP’s rådgiver på købet. Transaktionsprisen er efter aftale mellem partnerne ikke oplyst.  

 

NREP er en førende nordisk ejendoms-innovator, -udvikler, -investor og -administrator med et defineret mål om at forbedre ejendomme og deres omgivelser for at øge menneskers livskvalitet. NREP har aktiver for EUR 5 milliarder under forvaltning, og mere end 300 ejendomsinvesteringer. 

 

For yderligere kommentarer, kontakt venligst Bonava eller NREP: Erik Lorentz Larsen på tlf. 4016 4160.

For yderligere oplysninger kontakt kommunikationschef Dorte Andersen på tlf. 41 70 45 07 eller dorte.andersen@bonava.com