Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Rejsegilde på Bonava-skabte boliger til PFA

19-06-2019, 15:33

Onsdag var der rejsegilde på det første af to PFA-boligprojekter på Køge Kyst

Den traditionelle grønne rejsegildekrans svajede i vinden, og markerede dermed at tagkonstruktionen nu er færdigbygget på boligprojektet Enggården.

Med til at fejre rejsegildet var bl.a. projektdirektør Tove Skrumsager Frederiksen fra Køge Kyst, og Køges borgmester Marie Stærke, der noterede sig ”at det er med stolthed og ydmyghed at man ser byen blive til, og vokse fra et goldt havneområde, til et sted hvor mange mennesker lever, bor og kommer. Det er fantastisk at se visionen blive til virkelighed”.

Enggården og Engparken har ca. 12.500 boligkvadratmeter, der primært omfatter almindelige lejligheder på 2-4 værelser, mens de 12 af boligerne indrettes særligt seniorvenligt. Projekterne er udviklet og bygges af Bonava, og blev købt af PFA Ejendomme i 2018.

”Det traditionelle rejsegilde er altid en glædelig begivenhed, og det giver mig anledning til at sige en foreløbig tak til håndværkerne, Bonava og de øvrige parter. Vi ser meget frem til, at vi i starten af 2020 kan byde de første beboere velkommen i boligerne, der ligger skønt ved vandkanten i Køge og passer til en bred målgruppe af par, børnefamilier og seniorer. Køge er en af de danske vækstbyer, og det glæder mig at se det her gode byggeri skride frem,” siger ejendomsdirektør i PFA Michael Bruhn.

Direktør Claus Skytte hos Bonava er helt overordnet godt tilfreds med Bonava’s engagement i udviklingen af Køge Kyst. ”Bonava har udviklet i alt tre boligprojekter i Søndre Havn, og er tilfredse med hvordan området og de enkelte nabolag tager form. Det er et sted hvor mange forskellige familier vil finde et hjem, og dyrke det gode naboskab ”.

Enggården er tegnet af Danielsen Architecture og forventes at stå færdig i maj 2020, mens Engparken vil være klar i december 2020.

For yderligere oplysninger kontakt kommunikationschef Dorte Andersen på tlf. 41 70 45 07 eller dorte.andersen@bonava.com