For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Bonava vil bygge ejerlejligheder i Rungsted Kyst

12-04-2018, 07:30

Projektboliger er en sjældenhed i Rungsted Kyst, og nu annoncerer boligudvikleren Bonava købet af en 3.400 kvadratmeter grund ved kystbanestationen.

Bonava har netop offentliggjort købet af en større grund beliggende ved Rungsted Kyst station. Sælger er DSB Ejendomme, der har solgt via selskabet, DSB Ejendomsudvikling A/S. Bonava ønsker at opføre ejerlejligheder på grunden.

”Det glæder mig, at vi er blevet enige med Bonava om det betingede salg af denne grund tæt på Rungsted Station. Bonavas spændende tanker og planer for grunden bliver helt sikkert et positivt bidrag til området”, siger underdirektør i DSB Ejendomme Jes Transbøl.”

Udbuddet af nybyggede ejerlejligheder i Rungsted Kyst er meget begrænset, fortæller administrerende direktør Torben Modvig fra Bonava. ”Rungsted Kyst har så mange kvaliteter, og vi vil gerne tilbyde muligheden for at købe en bolig i området, hvor der er fokus på andre ting end vedligehold og havearbejde”, siger han. ”Hvorfor bruge tiden på at klippe hæk, når Øresund, golfbanen og caféerne venter lige om hjørnet?”.

Det er tredje gang siden påske at Bonava offentliggør et jordkøb, og med erhvervelsen af det tidligere DSB-areal i Rungsted Kyst, er der lagt næsten 500 nye boligretter i pipelinen. Ifølge Torben Modvig er den ideelle projektstørrelse for virksomheden 75-100 boligenheder. ”Vores strategi er at have 2-3 større projekter, og supplere med en række mellemstore projekter i hovedstadsområdet - både rækkehuse og lejligheder - for at have en balanceret portefølje i vores danske set-up”.

Boligudvikleren kan ikke oplyse hvornår lejlighederne i Rungsted Kyst sættes til salg, da det afhænger af en godkendt helhedsplan for stationsområdet.

Bonava-gruppen er Nordeuropas største boligudvikler, med en 2017-omsætning på 14,5 milliarder svenske kroner.

For yderligere oplysninger kontakt kommunikationschef Dorte Andersen på tlf. 41 70 45 07 eller dorte.andersen@bonava.com