Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonava investerer i DSB’s arealer i Charlottenlund

05-04-2018, 08:30

Bonava investerer i DSB’s arealer i Charlottenlund

Boligudvikleren Bonava har købt et større areal ved Forstbotanisk Have i Charlottenlund.

Bonava og DSB Ejendomme har indgået en betinget købsaftale om arealet øst for Charlottenlund Station. Her har Bonava planer om at udvikle og bygge godt 100 boliger i et projekt, der har fået navnet ’Verdenshaven’. Projektet er tegnet af Juul Frost Arkitekter, og det forventes at blive sat til salg næste år. Købsaftalen er betinget af, at der vedtages en lokalplan, der muliggør projektet.

Hos Bonava Danmark, der blandt andet står bag de prisbelønnede boliger i Havnevigen og på Krøyers Plads, glæder administrerende direktør, Torben Modvig, sig over handlen.

”Det er et attraktivt område med parken som nærmeste nabo og Øresund indenfor få minutters gang”, siger han. ”Vi ser frem til samarbejdet med Gentofte Kommune om det videre forløb med lokalplan og byggetilladelse, og glæder os til at skabe gode boliger med respekt for områdets karakter og historie”.

Også i DSB er der glæde over handlen og underdirektør i DSB Ejendomme, Jes Transbøl, siger: ”Det er et rigtig spændende projekt som Bonava er kommet med, og jeg er sikker på, at det vil tilføre området omkring Charlottenlund Station en ny dimension, og blive et aktiv for Charlottenlund. Vi glæder os meget til at se dette spændende projekt realiseret”

Det er anden gang på kort tid at Bonava køber et større areal til boligudvikling, og Torben Modvig lægger ikke skjul på, at ambitionerne er høje: ”Vores strategiske fokus ligger på hovedstadsområdet, og vi ser en robust efterspørgsel efter moderne lejligheder og rækkehuse. Derfor er vi på udkig efter flere områder med god infrastruktur og rekreative kvaliteter”.

Bonava-gruppen er Nordeuropas største boligudvikler, og omsatte i 2017 for 14,5 milliarder svenske kroner.

For yderligere kommentarer kontakt kommunikationschef Dorte Andersen fra Bonava på 41 70 45 07, eller DSB Presse på 24 68 00 00