Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Erfaren ledelse overtager i Bonava

05-10-2018, 11:45

Ansvaret for ledelsen af Bonava Danmark/Norge bliver fremover midlertidigt delt mellem salgs- og marketingdirektør Kristina Olsen og økonomidirektør Morten Jakobsen.

Kristina Olsen og Morten Jakobsen vil fortsætte på deres hidtidige poster og overtager desuden pr. 8. oktober rollen, der er blevet ledig med Torben Modvigs afgang. Det bliver Kristina Olsen, der tager den formelle rolle som administrerende direktør.

”Vi har et velfungerende ledelsesteam i Bonava Danmark/Norge, og det bliver en rigtig god løsning at kunne fortsætte kursen med to erfarne chefer i et stærkt samarbejde”, siger Joachim Hallengren, CEO og koncernchef for Bonava. “Torben Modvig har på mange måder bidraget til udviklingen af det danske og norske marked for Bonava, og jeg ønsker ham held og lykke i den fremtidige karriere”.

Kristina Olsen er uddannet statsautoriseret ejendomsmægler, har en bachelor fra CBS og mere end 25 års erfaring fra ejendomsbranchen. Morten Jakobsen har en HD fra CBS, kom til Bonava fra NCC Property Development i 2017, og har ligeledes årelang erfaring fra branchen.

For yderligere oplysninger kontakt kommunikationschef Dorte Andersen på tlf. 41 70 45 07 eller dorte.andersen@bonava.com