For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Egehusene – borgmester og Bonava tager første spadestik

30-01-2018, 15:12

Solen brød frem da de kobberfarvede spader symbolsk markerede byggestarten på boligprojektet på Stadionvej i Glostrup 

Det var Glostrups borgmester, John Engelhardt, der tog det første spadestik til byggeriet, der ligger på Stadionvej i Glostrup. ”Vi ønsker en fortættet og mere levende by, hvor vi som kommune stræber mod at skabe nogle fysiske og sociale rammer, der indbyder til fællesskab og fysisk aktivitet”, sagde han, og tilføjede ”og der må man sige, at Egehusene kommer til at ligge lige i smørhullet”.

Boligbyggeriet er tegnet af Danielsen Architecture, og omfatter fire 4-etages bygninger med fem forskellige boligstørrelser og penthouselejligheder som den øverste etage. På den øverste etage laves en fælles tagterrasse, som Bonava forventer vil være med til at fremme fællesskabet mellem de kommende beboere.

Direktør Claus Skytte fra Bonava lagde da også i sin tale vægt på netop det kommende fællesskab. ”Her i Egehusene skal de kommende beboere skabe deres egne traditioner, og der bliver skabt nogle fantastiske rammer for dette”, sagde han. ”Fra Bonava’s side glæder vi os til at se, hvordan nabolaget tager form, når de kommende beboere flytter ind i deres nye hjem”.

Danielsen Architecture fremhæver det særlige ved Egehusene, nemlig at de er bygget som punkthuse. Det gør, at boligerne er fortættede, hvilket giver en luftighed i projektet og skaber nogle særlige udendørsmiljøer.

Bonava oplyser at 75 % af boligerne er solgte, primært til familier fra lokalområdet, og at boligerne forventes at være indflytningsklare til vinteren 2018/19.

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Kommunikationschef

+45 4170 4507