Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Egehusene – borgmester og Bonava tager første spadestik

30-01-2018, 15:12

Egehusene – borgmester og Bonava tager første spadestik

Solen brød frem da de kobberfarvede spader symbolsk markerede byggestarten på boligprojektet på Stadionvej i Glostrup 

Det var Glostrups borgmester, John Engelhardt, der tog det første spadestik til byggeriet, der ligger på Stadionvej i Glostrup. ”Vi ønsker en fortættet og mere levende by, hvor vi som kommune stræber mod at skabe nogle fysiske og sociale rammer, der indbyder til fællesskab og fysisk aktivitet”, sagde han, og tilføjede ”og der må man sige, at Egehusene kommer til at ligge lige i smørhullet”.

Boligbyggeriet er tegnet af Danielsen Architecture, og omfatter fire 4-etages bygninger med fem forskellige boligstørrelser og penthouselejligheder som den øverste etage. På den øverste etage laves en fælles tagterrasse, som Bonava forventer vil være med til at fremme fællesskabet mellem de kommende beboere.

Direktør Claus Skytte fra Bonava lagde da også i sin tale vægt på netop det kommende fællesskab. ”Her i Egehusene skal de kommende beboere skabe deres egne traditioner, og der bliver skabt nogle fantastiske rammer for dette”, sagde han. ”Fra Bonava’s side glæder vi os til at se, hvordan nabolaget tager form, når de kommende beboere flytter ind i deres nye hjem”.

Danielsen Architecture fremhæver det særlige ved Egehusene, nemlig at de er bygget som punkthuse. Det gør, at boligerne er fortættede, hvilket giver en luftighed i projektet og skaber nogle særlige udendørsmiljøer.

Bonava oplyser at 75 % af boligerne er solgte, primært til familier fra lokalområdet, og at boligerne forventes at være indflytningsklare til vinteren 2018/19.

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Kommunikationschef

+45 4170 4507