Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Nabomøde om nedrivning af 8-tallet

15-09-2017, 08:30

Nabomøde om nedrivning af 8-tallet

Der var stort fremmøde da Bonava tirsdag holdt informationsmøde på Henriksholm.

Temaet for mødet var nedrivningen af den tidligere Forsvarskommando-bygning i Vedbæk, populært kaldet 8-tallet. Den store kontorbygning blev taget i brug i slutningen 1972 som en fælles kommando for Hæren, Søværnet og Flyvevåbnet. I sommeren 2006 flyttede Forsvarskommandoen til Holmen, og nu rives bygningen ned for at gøre plads til nye rækkehuse.

Den tidligere bygning indeholder visse miljøproblematiske stoffer, og derfor havde ejendomsudvikleren Bonava, der står for boligprojektet Vedbæk Park, inviteret naboer, de omkringliggende grundejerforeninger og repræsentanter fra kommunen til informationsmøde.

”Vi tror på det gode naboskab”, forklarer sektionschef Rasmus Mørch fra Bonava. ”Derfor er det vigtigt for os at naboerne føler sig trygge ved nedrivningsprocessen, og får mulighed for at få svar på deres spørgsmål”.

Bonava forventer at hele bygningen er fjernet i slutningen af januar næste år.

Bonava er Danmarks største boligudvikler, og planlægger at bygge i alt 103 svanemærkede rækkehuse i Vedbæk Park.

For yderligere oplysninger kontakt kommunikationschef Dorte Andersen på tlf. 41 70 45 07 eller dorte.andersen@bonava.com

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Kommunikationschef

+45 4170 4507