For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Nabomøde om nedrivning af 8-tallet

15-09-2017, 08:30

Der var stort fremmøde da Bonava tirsdag holdt informationsmøde på Henriksholm.

Temaet for mødet var nedrivningen af den tidligere Forsvarskommando-bygning i Vedbæk, populært kaldet 8-tallet. Den store kontorbygning blev taget i brug i slutningen 1972 som en fælles kommando for Hæren, Søværnet og Flyvevåbnet. I sommeren 2006 flyttede Forsvarskommandoen til Holmen, og nu rives bygningen ned for at gøre plads til nye rækkehuse.

Den tidligere bygning indeholder visse miljøproblematiske stoffer, og derfor havde ejendomsudvikleren Bonava, der står for boligprojektet Vedbæk Park, inviteret naboer, de omkringliggende grundejerforeninger og repræsentanter fra kommunen til informationsmøde.

”Vi tror på det gode naboskab”, forklarer sektionschef Rasmus Mørch fra Bonava. ”Derfor er det vigtigt for os at naboerne føler sig trygge ved nedrivningsprocessen, og får mulighed for at få svar på deres spørgsmål”.

Bonava forventer at hele bygningen er fjernet i slutningen af januar næste år.

Bonava er Danmarks største boligudvikler, og planlægger at bygge i alt 103 svanemærkede rækkehuse i Vedbæk Park.

For yderligere oplysninger kontakt kommunikationschef Dorte Andersen på tlf. 41 70 45 07 eller dorte.andersen@bonava.com

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Kommunikationschef

+45 4170 4507