Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Erfaren projektmager tilbage hos Bonava

03-07-2017, 14:31

Efter en kort afstikker er Claus Skytte tilbage hos boligudvikleren Bonava

En gang imellem skal man rejse ud for at finde hjem, og det har vist sig at være tilfældet for Claus Skytte, der 1. juli 2017 tiltræder som regionschef hos Bonava Danmark.

Claus Skytte har tidligere arbejdet som udviklingsdirektør ved Bonava, og får nu ansvaret for akkvisition af jord, projektudvikling og investorsalg for region København.

For den nyudnævnte regionschef er det en ønskesituation, at have en række kompetencer samlet under én ledelse. ”Jeg er fascineret af de resultater man opnår, når man driver processer fremad som et team”, siger Claus Skytte. ”Bonava Danmark er en spændende virksomhed med en årlig omsætning på ca. 1 mia. kroner og ambitioner om at vokse, og den udvikling glæder jeg mig til at bidrage til”.

Den 50-årige Skytte har en fortid i NCC Property Development, Arkitektgruppen, Keops og MT Højgaard, og medbringer bl.a. en stort netværk og erfaring med investorsalg. Sidstnævnte matcher Bonava’s fokus på at øge salget af projekter til investorer.

I forbindelse med ansættelsen indtræder Claus Skytte i direktionen for Bonava Danmark A/S.

Fakta om Claus Skytte

Uddannelse:                     Bygningskonstruktør, Byggeteknisk Højskole

                                         Master - strategi og lederudvikling, CFL

                                         Akademiuddannelse i fast ejendom, Niels Brock

Tidligere stillinger:            Projektudviklingsdirektør, MT Højgaard

                                         Udviklingsdirektør, NCC Bolig & Bonava

                                         Projektdirektør, NCC Property Development

                                         Projektchef, MT Højgaard, Keops og Arkitektgruppen

Privat:                               Inkarneret dykker og jæger. Gift og har 1 barn, bor i Vanløse.

 

Bonava er en af Nordeuropas førende virksomheder inden for boligudvikling. Bonava udspringer fra NCC og har skabt hjem og nabolag siden 1930’erne. I dag har Bonava 1.600 medarbejdere og er aktive i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, Skt. Petersborg, Estland og Letland med en omsætning på SEK 13,5 milliarder i 2016. Bonava’s aktier er noteret på Nasdaq børsen i Stockholm. 

 

For yderligere oplysninger kontakt kommunikationschef Dorte Andersen på tlf. 41 70 45 07 eller dorte.andersen@bonava.com

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Kommunikationschef

+45 4170 4507