Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Salgs- og marketingdirektør, Kristina Olsen, Bonava Danmark, fylder 50 år søndag d. 12. november

09-11-2017, 15:15

Kristina Olsen er oprindelig uddannet ejendomsmægler, og har mere end 20 års erfaring inden for ejendomsudvikling, salg og marketing. Hun har i høj grad været med til at skabe det København, som vi kender i dag. Tuborg Havn, Amerika Plads, Teglholmen, Krøyers Plads og Havnevigen er blot nogle af de kendte Københavner-projekter, som Kristina Olsen har været involveret i.

Hun har tidligere bl.a. været salgsdirektør hos NCC Construction, og er nu ansvarlig for salg og marketing for Bonava i Danmark og Norge med plads i bestyrelsen. Fødselsdagen fejres med en reception torsdag d. 16. november kl. 14-17 hos Bonava på Gyngemose Parkvej 50 i Søborg.

For yderligere oplysninger kontakt kommunikationschef Dorte Andersen på tlf. 41 70 45 07 eller dorte.andersen@bonava.com