For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Salgs- og marketingdirektør, Kristina Olsen, Bonava Danmark, fylder 50 år søndag d. 12. november

09-11-2017, 15:15

Kristina Olsen er oprindelig uddannet ejendomsmægler, og har mere end 20 års erfaring inden for ejendomsudvikling, salg og marketing. Hun har i høj grad været med til at skabe det København, som vi kender i dag. Tuborg Havn, Amerika Plads, Teglholmen, Krøyers Plads og Havnevigen er blot nogle af de kendte Københavner-projekter, som Kristina Olsen har været involveret i.

Hun har tidligere bl.a. været salgsdirektør hos NCC Construction, og er nu ansvarlig for salg og marketing for Bonava i Danmark og Norge med plads i bestyrelsen. Fødselsdagen fejres med en reception torsdag d. 16. november kl. 14-17 hos Bonava på Gyngemose Parkvej 50 i Søborg.

For yderligere oplysninger kontakt kommunikationschef Dorte Andersen på tlf. 41 70 45 07 eller dorte.andersen@bonava.com