For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Første investorsalg for Bonava

12-09-2016, 15:22

Bonava Danmark, der tidligere hed NCC Bolig, har netop lukket det første investorsalg i Bonava-regi. Fastighets AB Balder køber 74 lejligheder i Ørestad

Mindre end fire måneder efter at NCC Bolig er blevet til Bonava Danmark er det første investorsalg af boliger kommet i hus. Det drejer sig om 74 lejligheder i Fælledudsigten II i Ørestad Syd, der er solgt til den svenske ejendomsinvestor, Fastighets AB Balder.

For Balder er transaktionen en del af en strategisk satsning på det danske marked. ”Vi har allerede 1 000 boliger i København og Ørestad”, siger administrerende direktør og stifter, Erik Selin ”og vi har planer om at udvide porteføljen endnu mere”.

Hos Bonava er der også glæde over den netop gennemførte handel. ”Vi er fortsat fokuseret på privatkundemarkedet, men har ambitioner om sideløbende at udvikle attraktive investormuligheder i Storkøbenhavn”, siger administrerende direktør Torben Modvig.

Fælledudsigten II har et samlet boligareal på 7.200 m2, og forventes indflytningsklart i slutningen af 2017. Byggeriet af de to sammenhængende boligtårne på henholdsvis 10 og 13 etager varetages ligeledes af Bonava, som dermed kontrollerer hele værdikæden fra udvikling over produktion og salg.

Catella Corporate Finance har ageret eksklusiv, finansiel rådgiver for Bonava i forbindelse med salget af Fælledudsigten II.

For yderligere oplysninger kontakt kommunikationschef Dorte Andersen på tlf. 41 70 45 07 eller dorte.andersen@bonava.com

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Kommunikationschef

+45 4170 4507