Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Første investorsalg for Bonava

12-09-2016, 15:22

Første investorsalg for Bonava

Bonava Danmark, der tidligere hed NCC Bolig, har netop lukket det første investorsalg i Bonava-regi. Fastighets AB Balder køber 74 lejligheder i Ørestad

Mindre end fire måneder efter at NCC Bolig er blevet til Bonava Danmark er det første investorsalg af boliger kommet i hus. Det drejer sig om 74 lejligheder i Fælledudsigten II i Ørestad Syd, der er solgt til den svenske ejendomsinvestor, Fastighets AB Balder.

For Balder er transaktionen en del af en strategisk satsning på det danske marked. ”Vi har allerede 1 000 boliger i København og Ørestad”, siger administrerende direktør og stifter, Erik Selin ”og vi har planer om at udvide porteføljen endnu mere”.

Hos Bonava er der også glæde over den netop gennemførte handel. ”Vi er fortsat fokuseret på privatkundemarkedet, men har ambitioner om sideløbende at udvikle attraktive investormuligheder i Storkøbenhavn”, siger administrerende direktør Torben Modvig.

Fælledudsigten II har et samlet boligareal på 7.200 m2, og forventes indflytningsklart i slutningen af 2017. Byggeriet af de to sammenhængende boligtårne på henholdsvis 10 og 13 etager varetages ligeledes af Bonava, som dermed kontrollerer hele værdikæden fra udvikling over produktion og salg.

Catella Corporate Finance har ageret eksklusiv, finansiel rådgiver for Bonava i forbindelse med salget af Fælledudsigten II.

For yderligere oplysninger kontakt kommunikationschef Dorte Andersen på tlf. 41 70 45 07 eller dorte.andersen@bonava.com

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Kommunikationschef

+45 4170 4507