Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Stadionvej 86 2. 3, 2 soveværelser, 95 m²

To soveværelser og walk-in closet

Velkommen til et lyst hjem med to gode soveværelser og køkken/alrum. Nyd den gode udsigt fra 2. sal på din altan, mens børnene leger på legepladsen.

Dette hjem på 95 kvm, emmer af hjemlig hygge. Boligen er type C og er beliggende på 2. sal. Glæd dig til blandt andet to skønne soveværelser, lyse trægulve, en stor altan og funktionelle løsninger.

Entré

I det man træder ind i hjemmet, føler man sig straks hjemme, da lejligheden emmer af hygge. Det smukke lysindfald ses hurtigt i entréen. Her har du muligheden for at tilvælge skabe til overtøj og sko, efter eget behov. En praktisk detalje i en travl hverdag.

Køkken

Dette hjem byder på rummeligt hjørnekøkken, hvor du har god bordplads til at udfordre dine kulinariske evner. I køkkenet finder du en opvaskemaskine, så du nemt kan klare opvasken efter festen.

Stue

Stuen har du forlængelse af køkkenet. Sammen udgør det hjerterummet i hjemmet. Stuen har mange hyggelige kroge, så her er god mulighed for at indrette et sofahjørne, hvor du kan slappe af efter en lang dag med en god bog. Her er også god plads til at indrette en god spiseplads, hvor familien kan samles. Gulvet er lagt med lyst trægulv, der er opvarmet via gulvvarme, så små og store fødder holdes lune i de kolde måneder.

Badeværelse

Badeværelset er praktisk indrettet med en vaskemaskine samt tørretumbler, så du nemt kan vaske ferietøjet når du kommer hjem fra en uge sydpå. Værelset er nordisk inspireret og belagt af en tidløs flise.

Værelser

Hjemmet byder på to fine soveværelser, hvor det er muligt at tilvælge garderobeskabe, efter eget ønske. De to soveværelser har gode indretnings muligheder, så du nemt kan skabe en hyggelige sovehule. Fra det store værelse er der adgang til et walk- in closet. En dejlig luksus i hverdagen.

Altan

I lejligheden finder du en stor altan i forlængelse af hjemmets stue. På altanen kan du indrette et lille bord, så du kan nyde eftermiddagskaffen efter tenniskampen.

Faciliteter

Egehusene byder på to store parkeringspladser og her kan dine gæster nemt parkere bilen og komme på besøg til en kop kaffe eller en festlig middag. I kan også nyde hinandens selskab på den stores fælles tagterrasse, som du finder på 3. sal.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
95 m²
Soveværelser
2
Etage
2 af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

1
Egepark med klatreskov
700
meter til indkøb
20
min. til København
2
skoler
1
idrætspark
7
min. til Vestskoven