Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Stadionvej 86 2. 1, 2 soveværelser, 90 m²

Altanhygge og trægulve

Kom indenfor i dette dejlige hjem, med plads til hverdagen. Nyd en god bog på altanen i eftermiddagssolen og indret en hyggelig spiseplads, hvor familien kan samles om et spil kort.

Lejligheden er en boligtype B og beliggende på 2. sal. Hjemmets 89 kvm er effektivt udnyttet og danner rammen om et lyst køkken/alrum, to soveværelser, et energivenligt badeværelse samt en dejlig altan, hvor du kan nyde udsigten over nabolaget.

Entré

Du træder ind i den dejlig entré, hvor du bliver mødt af et skønt lys og hjemlig hygge. Her har du fin plads til at stille skoene og hænge frakken.

Køkken

Hjemmet byder på dejligt hjørnekøkken, der er indrette med lysefarver og god bordplads. Her har du god mulighed for at eksperimentere med nye opskrifter og spændende krydderurter. Invitér dine venner på en hyggelig aften og en lækker middag i det rummelig hjem i Egehusene.

Stue

Sammen med køkken/alrummet, udgør stuen hjerterummet i hjemmet. Stuens vinkler giver spændende indretnings muligheder, så det er kun fantasien der sætter grænser. Rummet har god plads, så du kan med fordel indrette en spiseplads, uden at gå på kompromis med en hyggelig sofakrog, hvor du kan slappe af med en kop te og et uldent tæppe.

Badeværelse

Lejligheden byder på et godt badeværelse, der er indrette med energirigtige materialer. Gulvet er belagt med en klassik flise og er opvarmet via gulvvarme, så dine fødder holdes lune. I værelset får du en vaskemaskine og tørretumbler, så du nemt kan vaske og tørre træningstøjet efter en løbetur rundt på atletikstadionet.

Værelser

Du finder to gode nord-øst-vendte værelset i dette hjem. Hvis du blot behøver et soveværelse, kan det andet indrettes som børne,- arbejds,- eller hobbyrum. I begge værelser er det der mulighed for at tilkøbe garderobeskabe. En praktisk detalje i hverdagen.

Altan

Fra køkken/alrummet er der direkte udgang til hjemmets altan, hvor det er muligt at indrette med et bord, så familien kan samles om pandekager i eftermiddagssolen eller du kan læse en god bog. Altanen er sydvendt, så du kan nyde solen i mange timer.

Faciliteter

Til dette hjem får du et depotrum, så du tørt og sikkert kan opbevare de ting du ikke bruger i hverdagen. Hele hjemmet er opvarmet via gulvvarme, der sikre en god og stabil varme gennem hele hjemmet. Det gør også at små og store fødder holdes varme i vintermånederne.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
90 m²
Soveværelser
2
Etage
2 af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

1
Egepark med klatreskov
700
meter til indkøb
20
min. til København
2
skoler
1
idrætspark
7
min. til Vestskoven