Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Stadionvej 86 1. 2, 3 soveværelser, 108 m²

To terrasser og walk-in closet

Arkitektur og et dejligt lysindfald er kendetegnene for dette hjem. Slå benene op og slap af på en af dine to terrasser efter en gåtur i naturen, eller læs en god bog på den fælles tagterrasse.

Boligen er en type D med tre skønne soveværelser og et lyst køkken/alrum samt stue. Lejlighedens 108 kvm er effektivt udnyttet og har hele to tilhørende terrasser samt en have, hvor du kan nyde aftensmaden sammen med familie og venner.

Entré

Du træder ind i hjemmets praktiske entré, der er formet som en lille gang. Her kan du tilkøbe garderobeskabe, hvor du kan hænge overtøjet og stille skoene. Fra entréen fornemmer man hurtigt hjemmets smukke lysindfald.

Køkken

Det store og lyse køkken/alrum er boligens hjerte. I køkkenet er der god bordplads til at eksperimentere med madlavningen og prøve nye opskrifter. Her er der god plads til at indrette en skøn spiseplads, hvor du kan samle venner og familie til en hyggelig aften. Køkkenet er indrette med opvaskemaskine, så du nemt kan klare opvasken efter en aften med gæster.

Stue

Den lyse stue ligger i forlængelse af det åbne køkken/alrum og har direkte udgang til hjemmets to terrasser og have. I stuen er der gode muligheder for at indrette en hyggelig sofakrog, hvor du kan slappe af med en kryds og tværs. Stuen er indrettet med flotte, lyse trægulve og store vinduespartier, der giver et moderne, skandinavisk udtryk til hjemmet.

Badeværelse

Badeværelset har bruseniche og vandbesparende armaturer og er indrettet i nordisk stil. Der er både plads til en vaskemaskine og tørretumbler, så du nemt kan vaske og tørre badetøjet efter en tur i svømmehallen. Der er desuden gulvvarme på badeværelset, og i resten af hjemmet, så dine fødder holdes lune i de kolde vintermåneder.

Værelser

Dette hjem har tre gode soveværelser, hvoraf det ene har adgang til et walk-in closet. I alle værelserne er det muligt at indrette med garderobeskabe, der kan tilvælges efter dit eget ønske. Alle værelserne har direkte udgang til haven gennem glasdøre, hvilket giver et flot lysindfald.

Terrasser

Du finder to store terrasser i forlængelse af stuen og køkken/alrummet. Den ene terrasse har en dejlig udsigt til Egeparken. Hjemmets anden terrasse er vestvendt, hvor du kan nyde den dejlige aftensol. Her kan du invitere vennerne på en skøn grillmiddag, som i kan nyde under åben himmel. I haven har du god plads til at plante små frugttræer og buske. Forestil dig at plukke æblerne til æblekagen i haven, mens du ser blomsterne blomstre i fine farver.

Faciliteter

Der medfølger cykel og bilparkering til lejligheden. Hvis du har brug for en ekstra parkeringsplads, er det muligt at tilkøbe, så længe der er ledige pladser. På 3. sal finder du den store fælles tagterrasse, hvor du kan slappe af med god bog og nyde den skønne udsigt. Her kan du også tage familien med op og nyde aftensmaden i højderne.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
108 m²
Soveværelser
3
Etage
1 af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

1
Egepark med klatreskov
700
meter til indkøb
20
min. til København
2
skoler
1
idrætspark
7
min. til Vestskoven