Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Stadionvej 86 St. 3, 2 soveværelser, 95 m²

To terrasser og sofahygge

Kom indenfor i denne dejlige treværelses lejlighed med to store terrasser samt en have. Glæd dig til at nyde mange timer i det fri sammen med dine kære.

Dette hjem er beliggende i stuen og er på 95 kvm. Hjemmet er nybygget og kræver minimal vedligeholdelse, hvilket betyder at du kan fokusere på de ting, der gør dig glad i hverdagen. Glæd dig til blandet andet et åbent køkken samt, et energirigtigt badeværelse, 2 gode soveværelser, et walk-in closet og to store terrasser.

Entré

Hjemmet byder på en god entré, hvor du kan tilkøbe skabe til sko og jakker.

Køkken

Du får et rummeligt køkken/alrum, der byder på et lyst hjørnekøkken. Her er der god bordplads, så du kan eksperimentere med madlavningen og prøve nye, spændende opskrifter. Det er indrettet med en opvaskemaskine, så du nemt kan klare opvasken og bruger mere tid sammen med dine gæster.

Stue

I naturlig forlængelse af køkkenet har du stuen. Rummet byder på hyggelige kroge, hvor du kan indrette en dejlig spiseplads samt sofahjørne. Fra stuen er der udgang til hjemmets to terrasser via store glasdøre, der giver et skønt lysindfald til rummet.

Badeværelse

I dette hjem får du energirigtigt badeværelse med gulvvarme og vandbesparende armaturer. Rummet byder på en god bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler, du nemt og hurtigt kan vaske træningstøjet efter morgenløbeturen.

Værelser

Lejligheden byder på to dejlige værelser med udgang til hjemmets have. Du finder et skønt walk-in closet i forlængelse af det store soveværelse. Her kan du vælge at tilkøbe skabe, efter eget ønske og behov. En skøn luksus detalje .

Terrasser

Helt særligt ved dette hjem, er at det byder på hele to terrasser og et stykke med have. Hjemmets placering gør det muligt for dig at nyde udsigten til den hyggelige Egepark. På terrassen kan indrette med fine havemøbler og en grill, så du kan invitere familie og venner til lækker sommer middag under åben himmel. I haven kan du lave fine blomsterbede, så du kan nyde farverige blomster i foråret.

Faciliteter

Lejligheden er opvarmet af gulvvarme, hvilket holder små, så vel som store fødder varme i løbet af vinteren. Du har desuden mulighed for at tilvælge et begrænset antal parkeringspladser på parkeringspladsen, så du altid parkere tæt på dit hjem.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
95 m²
Soveværelser
2
Etage
stue af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

1
Egepark med klatreskov
700
meter til indkøb
20
min. til København
2
skoler
1
idrætspark
7
min. til Vestskoven