Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Stadionvej 86 St. 2, 3 soveværelser, 108 m²

Tre soveværelser og eftermiddagssol på altanen

Indret din personlige hyggekrog og nyd en kop kaffe på din altan, mens børnene leger på legepladsen. Her får du et skønt hjem med plads til hele familien.

Denne boligtype D er et lyst og rummeligt hjem på 108 kvm, der omfavner familiesamvær med en dejlig soveafdeling og et walk-in closet. Du kan blandt andet glæde dig til et smukt lysindfald gennem de store vinduespartier, spiseplads i køkkenet samt en god planløsning.

Entré

Du træder ind i en praktisk entré, hvor du har mulighed for at indrette med skabe til sko og overtøj.

Køkken

Hjemmet byder på et dejligt hvidt køkken med plads til kulinariske udfoldelser og småkagebagning med de mindste. Det er også her familien samles omkring bordet, da her kan indrettes en hyggelig spiseplads med plads til alle.

Stue

Stuen får du i naturlig forlængelse af køkken/alrummet. Rummet er hjemmets hjerterum og dets form gør det nemt at indrette, som du ønsker. Nyd det dejlige lysindfald gennem de store vinduespartier, samt udgang til hjemmets altan. Rummet er indrettet med lyse trægulve.

Badeværelse

Det nye hjem har et praktisk badeværelse i klassisk, tidløst design. På badeværelset har du mulighed for at tilvælge en vaskemaskine samt tørretumbler, så du nemt kan vaske håndklæderne efter en tur i svømmehallen. Rummet har desuden en dejlig bruseniche med armaturer, der er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Værelser

I den ene ende af hjemmet har du en dejlig soveafdeling med tre gode værelser. Alle værelser er lyse, og du har mulighed for at tilkøbe garderobeskabe, efter dit behov. Det største af værelserne har adgang til et walk-in closet, hvor du også har muligheden for at tilkøbe ekstra skabsplads. En dejlig luksus i hverdagen.

Altan

Dette hjem har en dejlig, stor, træbeklædt altan, hvor du kan nyde solen. Fra stuen kan du åbne glasdøren ud til den vestvendte altan, der fungerer som en forlængelse af hjemmet. Her kan du samle familien om aftensmaden i solen.

Faciliteter

Dit nye hjem er praktisk opvarmet via gulvvarme, der hjælper til at skabe en komfortabel temperatur. Ved dit nye hjem finder du et begrænset antal parkeringspladser på parkeringspladsen ved Egehusene. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
108 m²
Soveværelser
3
Etage
stue af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

1
Egepark med klatreskov
700
meter til indkøb
20
min. til København
2
skoler
1
idrætspark
7
min. til Vestskoven