Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Stadionvej 84 St. 2, 3 soveværelser, 108 m²

To private terrasser og fælles, grøn tagterrasse

Med en dejlig udsigt til Egeparken er denne lejlighed med tre soveværelser sagen for jer, der ønsker at være tæt på naturen uden at komme langt fra byen. Udelivet løftes af de to private terrasser.

At naturen skulle trækkes ind blandt byggeriet er grundtanken bag Egehusene, og det kommer I særligt til at mærke, når I flytter ind i denne stuelejlighed med udsigt. Det stilrene indtryk går igen ude som inde, hvor de hvide facader komplementeres af en lys bolig med skandinavisk interiør. Jeres nye hjem er fra ende til anden gennemtænkt, funktionelt og gennemgående lækkert. Hjertet i boligen er et stort opholdsområde med stue og køkken i ét, hvor lysindfald fra to sider spiller en afgørende rolle for den behagelige atmosfære. Det er også herfra, I kan åbne op til de to terrasser, så overgangen mellem ude og inde elegant udviskes. Køkkenet har hvide elementer fra HTH, funktionaliteten er i fokus, og de hårde hvidevarer er energieffektive. Det åbne opholdsmiljø forbindes til en fordelingsgang, hvorfra I får adgang til resten af den gulvopvarmede lejlighed. Her finder I foruden den rummelige entré to værelser, et flot badeværelse med bruseniche samt et master bedroom med walk-in-closet.

Private og fælles områder

Den dejlige udsigt til Egeparken er et stort plus ved denne stuelejlighed, og de to terrasser ligger så tæt på parken, at I nærmest kan dufte det friske, våde græs, når sommerregnen er faldet. Øverst i ejendommen har I adgang til en stor, fælles tagterrasse, hvor I kan møde jeres naboer eller invitere til fødselsdag under stjernerne. Skal der skrues ekstra op for hyggen med børnene eller børnebørnene, kan I pakke picnickurv samt snobrødsdej og hygge i det fri i shelteren i Egeparken.

Nærmiljøet

Aktivitet er et nøgleord for det nærmiljø, som I bliver en del af i Egehusene, der ligger i stadionkvarteret. I ganske kort afstand fra hjemmet kan I gå til snart sagt alle typer sportsgrene, uanset om det er fodbold, tennis, svømning eller atletikdiscipliner, I føler jer hjemme i. Også det praktiske er på plads i kvarteret, for der er ikke langt til indkøb, daginstitutioner og skole. Med ti minutter på cykel når I til Glostrup Station med hurtig forbindelse til København, og der er tilmed let adgang til motorvejsnettet. Også den nye letbane får station i nærheden, så beliggenheden kan næsten ikke blive mere pendlervenlig.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
108 m²
Soveværelser
3
Etage
stue af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

1
Egepark med klatreskov
700
meter til indkøb
20
min. til København
2
skoler
1
idrætspark
7
min. til Vestskoven