Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Stadionvej 84 3. 1, 2 soveværelser, 133 m²

Indflytningsklart nu

Penthouse med tagterrasse og åbne, grønne omgivelser

Lyder egen tagterrasse, store rum og en lækker, lys indretning som sagen? Så har du nu muligheden for at skrue op for selvforkælelsen og se nærmere på denne fantastiske penthouselejlighed.

Med Egehusenes placering lige ved Egeparken har vi lagt vægt på en god integration mellem de stilfulde bygninger og parkens grønne områder, som i kan nyde fra første parket i dette nye hjem. Penthouselejligheden er rummelig med mulighed for integrerede skabe både i entréen og de to soveværelser, og hele den gulvopvarmede lejlighed nyder godt af et fremragende lysindfald fra både øst, syd og vest. Planløsningen er åben med køkken og stue samlet i ét stort opholdsområde, og det stilsikre materialevalg er hentet fra den skandinaviske tradition, hvor producenterne er garant for slidstærke materialer. Køkkenelementerne er fra HTH, mens de hårde hvidevarer leveres af Siemens. Badeværelset har hvide klinker på gulvet, og både brusenichens og håndvaskens armaturer fra Hansgrohe er vandbesparende. Det er desuden værd at bemærke, at det ene værelse er på over 20 kvm., så der er plads til de store armbevægelser. Som en ekstra bonus har i et praktisk depotrum på samme etage som lejligheden.

Private og fælles områder

Hjemmet er udstyret med en lækker, vestvendt tagterrasse, hvorfra der blandt andet er udsigt til Egeparken. Her er plads til at lade indretningsdrømmene få frit løb, og ejendommens industrielle tag er en lækker, rå detalje, der bidrager til udemiljøets atmosfære. I får selvfølgelig også adgang til den store fælles tagterrasse, hvor I kan nyde et glas eller grillmad i selskab med gode naboer, mens de mere jordbundne detaljer på fællesarealerne tæller gode parkeringsforhold til både bil og cykler.

Nærmiljøet

Egehusene ligger i Stadionkvarteret, og hvis I nyder en aktiv livsstil, er betingelserne i nærområdet helt i top. I får hele 80 kilometer motionsruter ved hånden, så der er garanti for, at hverken løbeturen eller mountainbikeruten kommer til at synes rutinepræget. Glostrup ligger bare 12 pendlervenlige kilometer fra centrum af København, og I får nem adgang til motorvejsnettet. Da den nye letbane derudover får station i nærområdet, bliver de i forvejen gode transportbetingelser blot bedre.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
133 m²
Soveværelser
2
Etage
3 af 3

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

1
Egepark med klatreskov
700
meter til indkøb
20
min. til København
2
skoler
1
idrætspark
7
min. til Vestskoven