Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Stadionvej 84 2. 4, 1 soveværelser, 77 m²

Grøn udsigt og energirigtigt badeværelse

Dette hjem byder på 77 kvm livskvalitet og hygge i smukke omgivelser, og er en lejlighedstype A, beliggende på 2. sal. Glæd dig til at nyde morgenkaffen på altanen.

Denne nybygget toværelses lejlighed kræver minimal vedligeholdelse, så du kan fokusere på de ting, der gør dig glad i hverdagen. Hjemmet byder på et skønt soveværelse, et lyst og rummeligt køkken/alrum samt stue og et godt badeværelse. Egehusene danner rammen om en social og aktiv hverdag, med masser af lys og luft.

Entré

Du træder ind i en praktisk entré, hvor du bliver mødt af hjemlig hygge. Her du mulighed for at tilkøbe garderobeskabe til opbevaring af sko og overtøj.

Køkken/alrum

Køkken/alrummet er lyst og med god plads til at lave mad til dig selv og gæster. Her kan du indrette en hyggelig spiseplads, hvor familien kan samles om aftensmaden. køkkenet er der indrettet opvaskemaskine, så du hurtigt kan klare opvasken.

Stue

Sammen med køkkenet, udgør stuen hjerterummet i hjemmet. Stuens vinkler giver spændende indretnings muligheder. Her kan du slå benene op og nyde en god bog på en gråvejrsdag. Fra stuen er der udgang til hjemmets altan.

Badeværelse

I forlængelse af entréen finder du hjemmets badeværelse, der er indrettet i et klassisk, tidløst design. Her finder du en vaskemaskine og tørretumbler, så du kan vaske træningstøjet efter løbeturen. Badeværelset er desuden indrettet med vandbesparende armaturer, til glæde for miljøet og din privatøkonomi.

Værelse

Dette hjem byder på et godt soveværelse, hvor der er mulighed for at tilkøbe garderobeskabe, så dit tøj er praktisk opbevaret.

Altan

Du finder altanen i naturlig forlængelse af køkken/alrummet, hvor du kan indrette med et udebord og skabe et hyggeligt udendørsrum. Her kan du nyde udsigten til Egeparken med grønne træer og buske.

Faciliteter

Hele hjemmet er opvarmet via gulvvarme, der giver en god og stabil varme gennem hele lejligheden. Det hjælper til at store som små fødder holdes lune i de kodere måneder.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
2.395.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
77 m²
Soveværelser
1
Ejerudgift
2.869 kr.
Etage
2 af 3

Kontakt os

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

1
Egepark med klatreskov
700
meter til indkøb
20
min. til København
2
skoler
1
idrætspark
7
min. til Vestskoven