Information om Covid-19

Sådan arbejder Bonava med at reducere risikoen for smitte med coronavirus (Covid-19)

Bonava tager situationen vedrørende Covid-19 alvorligt, og følger nøje myndighedernes råd og vejledninger om reduktion af risiko for smittespredning. Vi har indført en række forholdsregler for at beskytte vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Vi vil derfor gerne informere dig om følgende:

  • Lige nu tilbyder vi kun private fremvisninger, der sker under hensyntagen til sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Kontakt os via e-mail eller per telefon for at booke et tidspunkt, der passer dig. Du kan skrive til os på bobutik@bonava.dk eller ringe på tlf. 7230 1049.
  • Vi beder personer, som har været i udlandet indenfor de seneste 14 dage om ikke at tilmelde sig en privat fremvisning eller et andet fysisk møde med vores samarbejdspartnere eller medarbejdere. Det samme gælder hvis du eller nogen i din husstand føler sig syge, har Covid-19 lignende symptomer, eller har været i kontakt med personer, der er testet positive for Covid-19.
  • Bonava-medarbejdere, som har været i udlandet, arbejder hjemmefra i 14 dage efter hjemkomsten, og møder i den periode hverken kolleger eller kunder.
  • Bonava er aktive i otte lande, og vi har ikke foretaget arbejdsrelaterede rejser mellem landene siden d. 6. marts 2020.
  • Vi opfordrer dig til at holde dig orienteret om situationen på hjemmesiden coronasmitte.dk.

Vi håber at du har forståelse for, at vi har taget ovenstående tiltag. Er du interesseret i mere information er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på service@bonava.dk