Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Information om Covid-19

Sådan arbejder Bonava med at reducere risikoen for smitte med coronavirus (Covid-19)

Bonava tager situationen vedrørende Covid-19 alvorligt, og følger nøje myndighedernes råd og vejledninger om reduktion af risiko for smittespredning. Vi har indført en række forholdsregler for at beskytte vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Vi vil derfor gerne informere dig om følgende:

  • Lige nu tilbyder vi kun private fremvisninger, der sker under hensyntagen til sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Kontakt os via e-mail eller per telefon for at booke et tidspunkt, der passer dig. Du kan skrive til os på bobutik@bonava.dk eller ringe på tlf. 7230 1049.
  • Vi beder personer, som har været i udlandet indenfor de seneste 14 dage om ikke at tilmelde sig en privat fremvisning eller et andet fysisk møde med vores samarbejdspartnere eller medarbejdere. Det samme gælder hvis du eller nogen i din husstand føler sig syge, har Covid-19 lignende symptomer, eller har været i kontakt med personer, der er testet positive for Covid-19.
  • Bonava-medarbejdere, som har været i udlandet, arbejder hjemmefra i 14 dage efter hjemkomsten, og møder i den periode hverken kolleger eller kunder.
  • Bonava er aktive i otte lande, og vi har ikke foretaget arbejdsrelaterede rejser mellem landene siden d. 6. marts 2020.
  • Vi opfordrer dig til at holde dig orienteret om situationen på hjemmesiden coronasmitte.dk.

Vi håber at du har forståelse for, at vi har taget ovenstående tiltag. Er du interesseret i mere information er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på service@bonava.dk