For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Information om Covid-19

Sådan arbejder Bonava med at reducere risikoen for smitte med coronavirus (Covid-19)

Bonava tager situationen vedrørende Covid-19 alvorligt, og følger nøje myndighedernes råd og vejledninger om reduktion af risiko for smittespredning. Vi har indført en række forholdsregler for at beskytte vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Vi vil derfor gerne informere dig om følgende:

  • Bonava’s medarbejdere overholder nøje Sundhedsstyrelsens og øvrige myndigheders forholdsregler for at begrænse smitten med covid-19.
  • Vi beder personer, som har været i lande, der er ’røde’ ifølge Udenrigsministeriets rejsevejledninger om ikke at deltage i åbent hus eller et andet fysisk møde med vores samarbejdspartnere eller medarbejdere. Det samme gælder hvis du eller nogen i din husstand føler sig syge, har Covid-19 lignende symptomer, eller har været i nærkontakt med personer, der er testet positive for Covid-19.
  • Det er ikke tilladt for Bonava-medarbejdere at rejse til lande, der er ’røde’ ifølge Udenrigsministeriets rejsevejledninger.
  • Bonava er aktive i otte lande, og vi har ikke foretaget arbejdsrelaterede rejser mellem landene siden d. 6. marts 2020.
  • Vi opfordrer dig til at holde dig orienteret om situationen på hjemmesiden coronasmitte.dk.

Vi håber at du har forståelse for, at vi har taget ovenstående tiltag. Er du interesseret i mere information er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på service@bonava.dk