Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonava styrker organisationen med skarpe brancheprofiler

10-10-2019, 09:02

Administrerende direktør Kristina Olsen, der siden sidste år har siddet i en midlertidig topchef-rolle som BU President (Business Unit President), er netop udpeget til at stå officielt i spidsen for Bonava i både Danmark og Norge. Bonava er en af Nordeuropas største boligudviklere. Med udnævnelsen indtræder hun desuden som fast medlem af koncernledelsen i Bonava AB.

Dermed sætter hun kronen på værket for en flot karriere indenfor ejendomsbranchen, med bl.a. flere ledende stillinger i NCC.

Bonava har for nylig ansat to erfarne brancheprofiler: Anders Schönau, der kommer fra NCC, er udnævnt til design- og produktionsdirektør, mens Johnny Sørensen har forladt TK Development for at blive seniorudviklingschef for Bonava.

Bonava, der bl.a. står bag mere end 400 boliger i Havnevigen på Islands Brygge i Københavns Kommune, er i fuld gang med nye byggeaktiviteter i en række omegns- og forstadskommuner. Alene sidste år erhvervede Bonava jord til 662 nye boliger i hovedstadsområdet. Dermed fortsætter Bonava sine aktiviteter med at tilbyde familievenlige boliger, der er til at betale.

Det er bl.a. den udvikling, Kristina Olsen sammen med de to nyansatte profiler skal styrke: Anders Schönau har fået ansvaret for produktion og design for Bonava i såvel Danmark som Norge. Med på holdet er Johnny Sørensen, der udover TK Development har nøglejobs i Arkitektgruppen og NPV på cv’et.

Samtidig siger Bonava med virkning fra årsskiftet farvel til regionschef Claus Skytte, der tiltræder en ny stilling som head of development hos DEAS Asset Management. Kristina Olsen overtager i den forbindelse Claus Skyttes ansvarsområde i Region København.

Direktionen i Bonava Danmark og Norge består fremover af Kristina Olsen og finansdirektør Morten Jakobsen. Sidstnævnte har bl.a. ansvaret for finans, jura, forretningsudvikling, investeringer og transaktioner. 

For yderligere oplysninger kontakt kommunikationschef Dorte Andersen på tlf. 41 70 45 07 eller dorte.andersen@bonava.com