Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Ny regionschef satser på investormarkedet

10-11-2017, 07:00

Ny regionschef satser på investormarkedet

Da Claus Skytte tiltrådte i sommer lagde han ikke skjul på at investordelen af boligudviklingsforretningen skulle vokse, og nu er den første grundakkvisition gennemført.

Det sker med købet af 12.000 kvm boligbyggeretter på Spotorno Allé i Høje Taastrup, hvor der skal udvikles ca. 120 lejligheder specielt til udlejning. Grunden er beliggende i den sydvestlige del af byen, tæt på s-togstation, infrastruktur, City 2 og mange arbejdspladser.

Sælger er Danske Bank, der er godt tilfreds med grundsalget til en værdi af ca. 30 mill. DKK.

”Vi har haft en god, velstruktureret og effektiv salgsproces” udtaler Anders Vibe Andreasen, advokat og senior portfolio manager i Danske Bank Real Estate og tilføjer ”Vi er glade for, at det er lykkedes at få en aftale på plads med Bonava og ser frem til Bonava´s udvikling af området i Høje Taastrup, hvor vi også selv har ca. 2.000 arbejdspladser.”

For Bonava spiller investormarkedet en vigtig rolle i den fremtidige vækststrategi.

”I Danmark bor over 40% af befolkningen til leje, og andelen er stigende”, forklarer Torben Modvig, administrerende direktør hos Bonava. ”Det er primært den yngre del af befolkningen der bor i lejebolig, og flere og flere ser det som et relevant alternativ til at eje sin egen bolig. Mange investorer har fået øjnene op for det stabile, danske boligmarked, og den efterspørgsel vil Bonava gerne være med til at møde”, tilføjer han.

Da Claus Skytte i sommer tiltrådte som regionschef hos Bonava var det med en klar ambition om at vokse på investormarkedet. ”I 2016 solgte Bonava sin første udlejningsejendom, og vi har siden arbejdet på at opbygge en attraktiv portefølje af interessante projektmuligheder, og projektet på Spotorno Allé passer fint ind i denne portefølje”, fastslår Claus Skytte.

Bonava vil efter planen starte byggeriet, der er tegnet af JUUL I FROST Arkitekter, i løbet af 3. kvartal 2018.

Billede: Foreløbig visualisering (JUUL I FROST Arkitekter)

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Kommunikationschef

+45 4170 4507