For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Boliger i Køge Kyst

Køge kyst havn lejligheder

Find din nye bolig i Køge Kyst

Køge Kommune er en stærk og traditionsrig kommune, men det betyder ikke, at udviklingen er gået i stå. Tværtimod. Det nye byområde, Køge Kyst, er netop nu ved at blive skabt, og det dækker arealerne Søndre Havn, Stationsområdet og Collstropgrunden. Til sammen svarer disse områder til halvdelen af arealet for middelalderbyen i Køge.

Bolig i Køge Kyst

Når området Køge Kyst er færdigudbygget, vil det nye boligområde rumme omkring 4.000 indbyggere. Samtidig vil det være centreret omkring spændende kultur og bylivsaktiviteter. Du kan glæde dig til at bo i en levende og mangfoldig bydel i Køge, som har stort fokus på kultur, nærhed til naturog vand samt gode transportmuligheder. Samtidig kan du se frem til at opleve Køge by med sin historiske og charmerende middelalderhuse og de gode shoppingmuligheder.

Område
Boligtype
Til salg/Indflytningsklar
Planlagt/Præsalg
Udsolgt

Nabolag i Køge Kyst

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg i Køge Kyst

Flyt i nybyggeri i Køge Kyst 

Der er mange fordele ved at flytte i nybyggeri. En af dem er, at alt er nyt, og du derfor skal bruge minimaltid på vedligeholdelse. En anden er, at du får et optimalt indeklima og en yderst fornuftig boligøkonomi.  

Når du flytter ind i en af vores nybyggede boligeri Køge Kyst, flytter du ind i en nøglefærdig lejlighed, hvor der er tænkt over alt fra inderst til yderst. Du får en lys lejlighed bygget i kvalitetsmaterialer med udsigt over de omkringliggende grønne områder. Samtlige nye lejligheder i Køge Kyst har egen altan eller terrasse, hvorfra du kan nyde udsigten og en kop kaffe i en stille stund. De grønne arealer og gårdområder omkring byggeriet er lavet, så de indbyder til fællesskab med naboerne – og som ny beboer i en forening, kan I selv være med til at definere, hvordan jeres fælles traditioner og skikke skal formes. Etablér en løbeklub, fejr fælles fastelavn, hold sommerfest eller noget helt fjerde. I bestemmer selv – medet nythjemi Køge Kyst kan alting lade sig gøre.  

Køge Kyst – dit nye nabolag 

I Køge er land og by i skøn forening. Byens placering gør, at den er omkranset af skøn natur, hvilket giver godemuligheder for store natur- og sportsoplevelser. Samtidig er Køge en by med et rigt kultur- og erhvervsliv, lige som byen er en integreret del af erhvervslivet i København. Med en transporttid på kun ca. 45 minutter i S-tog fra København H er Køge desuden en populær by at bosætte sig i for pendlere.  

Området omkring Søndre Havn kommer til at byde på nye byrum og faciliteter. Søndre Havn blev grundlagt som havneområde i begyndelsen af 1900-tallet og er i dag et område præget af sin nærhed til vandet, både i form af arealer langs havnekajerne og Søndre Strand. Udover den brede sandstrand byder Søndre Havn også på andre friarealer til ophold, leg og bevægelse, bestående af grønne byrum, almindingerne, boligbyggeriernes gårdrum og taghaver samt den hævede promenade, Engkanten, hvorfra man kan nyde udsigten over strandengen og Køge Bugt. 

Køge Kyst forbindes med byens eksisterende bymidte gennem nye trafikale forbindelser og de historiske havne- og industriarealer bliver udbygget med boliger, nye rekreative muligheder og kulturtilbud.Velkommen til et nyt og charmerende nabolag fyldt med muligheder.  

Bonava lader dig finde helt hjem 

Vi hedder Bonava – en sammentrækning af ordene ’bo og nav’, der står for henholdsvishjem og samlingspunkt. Det er nemlig lige det, vi skaber hos Bonava; hjem, der inviterer til fællesskab. Hjem, der samler og forener. Efter mere end 80 år i branchen, mange af dem under NCC, blev vi i 2016 en selvstændig virksomhed, og vi glæder os til at bygge endnu flere spændende boliger – i Køge Kyst såvel som andre steder. 

Når du er kommet helt hjem, får du en helt særlig følelse nede i maven. Den håber vi at kunne give dig med en af vores dejlige, nybyggede boliger i Køge Kyst. Velkommen hjem! 

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere